6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İmamoğlu ekibinden zorbalık!

İmamoğlu ekibinden zorbalık!

25.04.2019 | 00:12

AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi birinci başkan vekili ve ikinci başkan vekilinin kapılarının kilit göbekleri değiştirerek kilitlendi, kapı girişinde yer alan “Meclis 1. Başkan Vekili” ve “Meclis 2. Başkan Vekili” yazıları söküldü

Ekrem İmamoğlu'nun ekibinin; önceki dönemde AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi birinci başkan vekili Ahmet Selamet ve ikinci başkan vekili Göksel Gümüşdağ'ın odalarının kapısını açtıkları ve ardından kapılarının kilit göbeklerini değiştirerek kilitledikleri ortaya çıktı. Ahmet Selamet ve Göksel Gümüşdağ kendisine ayrılan odalarına giremedi!

SELAMET VE GÜMÜŞDAĞ'IN ÖZEL EŞYALARININ BULUNDUĞU ODALARININ İZİNSİZ AÇILMASI TEPKİYLE KARŞILANDI
İmamoğlu ekibinin; kapı girişinde yer alan "Meclis 1. Başkan Vekili" ve "Meclis 2. Başkan Vekili" yazılarını söktükleri öğrenildi. İmamoğlu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi birinci ve ikinci başkan vekillerin bulunduğu odalara kendi danışmanlarını oturtmak istemesi "zorbalık" olarak değerlendirildi.

A Haber Televizyonu'nda yayınlanan "Memleket Meselesi" adlı programda; Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasında yaşanan gelişmeler anlatıldı.

Programda konuşan Sabah Gazetesi Özel Haberler Şefi Kenan Kıran; Ekrem İmamoğlu'nun ekibinin, AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi birinci ve ikinci başkan vekillerinin odasının kapılarının kilit göbeklerini değiştirerek kilitlediklerini fotoğraflarla anlattı. Kenan Kıran, İmamoğlu ekibinin; kapı girişinde yer alan "Meclis 1. Başkan Vekili" ve "Meclis 2. Başkan Vekili" yazılarını söktükleri ifade etti.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA