6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Müge Anlı'da yeni gelişme! Havva Demir'in yanında olduğu iddia edilen Kadir'in babası canlı yayında | Video

Müge Anlı'da yeni gelişme! Havva Demir'in yanında olduğu iddia edilen Kadir'in babası canlı yayında | Video

25.02.2020 | 14:50

Atv ekranlarının sevilen programı Müge Anlı son bölümünde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İstanbul Ataşehir Yenisahra'da Cumartesi günü kaybolan 14 yaşındaki Hava Demir'i bulmak için ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Ortaokul son sınıf öğrencisi küçük kızın, 17-18 yaşlarında olduğu tahmin edilen Kadir Kurt ile kaçmış olabileceği iddiası canlı yayında konuşuldu. Bir süredir kayıp olan Kadir'in çeşitli suçlardan sabıkasın olduğu ve suç dosyasının oldukça kabarık olduğu da belirtildi. Kadir'in 2 hafta önce cezaevinden çıktığı bilgisi verildi. Akıbeti merak konusu olan küçük kızla ilgili Müge Anlı uyarıda bulundu ve 14 yaşındaki çocuğu barındıran kişilerin de cezasını çekeceğinin altı çizdi. Baba Ergin Demir, Kadir'in metruk bir binada yaşamını sürdürdüğünü, şu an kızını nerede ve ne şartlarda olduğunu çok merak ettiğini dile belirtti. Ergin Bey, Kadir'in cezasını çekmesini istediğini söyledi.

Kadir'in babası Yıldırım Kurt telefon hattında!

Canlı yayına telefonla bağlanan Yıldırım Kurt, oğlunun nerede olduğunu bilmediğini ;ancak Kadir' hırsız diye iftira atıldığını iddia etti. 2-3 günüdür oğlunun kayıp olduğunu anlatan Yıldırım Bey, Hava'nın babası Ergin Demir tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Yıldırım Bey, Ergin Demir ile akraba olduklarını ve kendi bakacağı yerlere Hava'nın ailesinin de bakabileceğini söyledi. Ergin Bey ise, Yıldırım Bey'i dolandırıcılıkla suçladı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA