6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Sivas Valiliği'nin corona virüsü klibi sosyal medyada olay oldu! 'Bu da gelir, bu da geçer' | Video

Sivas Valiliği'nin corona virüsü klibi sosyal medyada olay oldu! 'Bu da gelir, bu da geçer' | Video

28.03.2020 | 10:10

Sivas Valiliği corona virüsü tedbirleri nedeniyle ıssızlaşan kentten görüntüler eşliğinde 'Bu da gelir, bu da geçer' türküsüyle klip hazırladı. Sivas Valiliği'nin hazırladığı corona virüsü video klibi sosyal medyada da ilgi çekti!

Koronavirüse karşı alınan tedbirler ve vatandaşların evde kal çağrılarına uyması nedeniyle şehrin hareketliliği azaldı. Sivas Valiliği kentin çeşitli yerlerinden ıssızlığı yansıtan görüntülerle klip hazırladı. 'Bu da gelir, bu da geçer' türküsüne yer verilen klip izleyenleri duygulandırdı. Sivas Valiliğinin klibi paylaştığı sosyal medya hesaplarından Bu da gelir, bu da geçer. Yine parklarda, kırlarda çocuk sesleri. Yine istasyon caddesinde voltalar. Alacağımız tedbirlerle bu günleride hep beraber atlatacağız. Güzel ülkemizde umut dolu nice baharlara kavuşmak ümidiyle ifadelerine yer verildi.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA