6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Adıyaman'da teröristlerin bombalanarak havaya uçurulma anı kamerada | Video

Adıyaman'da teröristlerin bombalanarak havaya uçurulma anı kamerada | Video

07.05.2020 | 11:03

Adıyaman'da teröristlerin hava destekli operasyonda bombayla vurularak etkisiz hale getirilme anı görüntüleri ortaya çıktı! İl Jandarma Komutanlığı Özel Harekat birimlerince gerçekleştirilen ve hava destekli operasyonun devam ettiği açıklandı.

İçişleri Bakanlığı İç güvenlik operasyonları kapsamında Adıyaman kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı Özel Harekat birliklerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildiğini ve operasyonun devam ettiğini açıkladı.


Bölge kırsalında gizlenen teröristlerin yapılan bombardıman ile etkisiz hale getirilmesi anı kameraları yansıdı. Türk savaş uçakları tarafından atılan bombaların ardından bölgede dumanlar yükseldiği görülürken o anlar çevredeki yerleşim yerlerinde bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA