6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Son dakika! Bahçeli'den seçim açıklaması

Son dakika! Bahçeli'den seçim açıklaması "Cumhurbaşkanı adayımız bellidir" | Video

07.09.2020 | 17:35

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023'ün Haziran ayında, zamanında yapılacaktır. Hiç kimse boş hayale kapılmamalıdır. Cumhur İttifakı’nın 2023 yılında cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi. Bahçeli, Doğu Akdeniz'deki gerilime ilişkin ise "Yunanistan’ın haksızlıkların ve hukuksuzlukların gölgesine sığınıp ikbal ve istikbal arayışına çıkması haydutluktur" değerlendirmesinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023'ün Haziran ayında, zamanında yapılacaktır. Hiç kimse boş hayale kapılmamalıdır. Cumhur İttifakı'nın 2023 yılında cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi. Bahçeli, Doğu Akdeniz'deki gerilime ilişkin ise "Yunanistan'ın haksızlıkların ve hukuksuzlukların gölgesine sığınıp ikbal ve istikbal arayışına çıkması haydutluktur" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA