Son dakika: Bakan Albayrak'ın açıkladığı '1 milyon yazılımcı projesi' ile kimler iş bulabilecek? | Video

Son dakika: Bakan Albayrak'ın açıkladığı '1 milyon yazılımcı projesi' ile kimler iş bulabilecek? | Video

21.04.2020 | 10:45

Son dakika haberi... Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 1 milyon yazılımcı projemiz, YEP Eylem Planı kapsamındaki İstihdam Projeleri içerisinde bizi en çok heyecanlandıran proje olmuştu. Tarihi bir istihdam hamlesi olan bu proje, Türkiye’ye ve gençlerimize yazılımda çok daha ileri noktaya ulaşma imkanı sağlayacak." dedi. Açıklanan proje ile; Sızma Testi Uzmanı, Siber Güvenlik Uzmanı, Sistem uzmanı, Sistem analisti, Veri analisti, Veritabanı yöneticisi, Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirme Uzmanı, İş Analisti, Network Uzmanı, Proje yöneticisi, Raporlama Uzmanı olarak ve diğer birçok alanda iş bulunabilecek.

Online eğitim platformundaki algoritma, big data, bilgisayar programlama, blockchain, iş zekası, office programları, oyun programlama, siber güvenlik veri tabanı ve web programlama alanında derslerimize hemen ulaşabilirsiniz. Genç arkadaşlarımızın aldığı her eğitim ve başarı dereceleri, hazırladıkları özgeçmişlerine otomatik olarak işlenecek. Tüm bu özgeçmişler, tüm firmaların erişimine açık bir havuzda duracak. Hali hazırda yazılımcı ihtiyacı duyan şirket ve firmalar buradan aradıkları kriterlere uygun adayları bulabilecek.

1 Milyon Yazılımcı Projesi'nde gençlerin aldığı eğitimler CV'lerine işlenecek ve CV Bankasından firmaların ulaşımına açılacak!

Eğitimlerini bitirenler İş Analisti - Network Uzmanı - Proje yöneticisi - Raporlama Uzmanı - Sızma Testi Uzmanı -Siber Güvenlik Uzmanı - Sistem uzmanı -Sistem analisti - Veri analisti - Veritabanı yöneticisi - Web Tasarım Uzmanı -Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak ve diğer birçok alanda iş bulabilecekler.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA