6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Son dakika! Başkan Erdoğan'dan Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim Açılış Töreninde önemli açıklamalar | Video

Son dakika! Başkan Erdoğan'dan Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim Açılış Töreninde önemli açıklamalar | Video

19.12.2020 | 14:36

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim Açılış Töreni’ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, programda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Cumhur İttifakı'nı hedef alan açıklamalar yapan Millet İttifakı'na seslendi, "2023 Cumhur İttifakı'nın zafer yılı olacak!" dedi. Erdoğan, Türkiye'yi tehdit edenlere meydan okudu, "ehdit ile ayak oyunları ile ülkemizin önünü kesmeye çalışanlara sesleniyorum; Sizleri hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Çin treni algısına da sert çıktı, gazeteci Özlem Gürses'i adını vermeden eleştirdi, " Böyle bir olay karşısında üzüntüsünü saklamak gereği bile duymayan zihniyetin bu ülke için faydası yoktur." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, programda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Cumhur İttifakı'nı hedef alan açıklamalar yapan Millet İttifakı'na seslendi, "2023 Cumhur İttifakı'nın zafer yılı olacak!" dedi. Erdoğan, Türkiye'yi tehdit edenlere meydan okudu, "ehdit ile ayak oyunları ile ülkemizin önünü kesmeye çalışanlara sesleniyorum; Sizleri hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Çin treni algısına da sert çıktı, gazeteci Özlem Gürses'i adını vermeden eleştirdi, " Böyle bir olay karşısında üzüntüsünü saklamak gereği bile duymayan zihniyetin bu ülke için faydası yoktur." dedi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA