6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Yunanistan sınırında SKY News Muhabiri'nden kalleş provokasyon | Video

Yunanistan sınırında SKY News Muhabiri'nden kalleş provokasyon | Video

03.03.2020 | 16:11

Yunanistan sınırına akın ederek Avrupa ülkelerine geçmeye çalışan göçmenlere ateş açarak öldüren Yunanlılardan sonra şimdi de batılı sözde basın mensupları provokasyon yapmaya başladı!

A NEWS VE A HABER EKİPLERİ BATI MEDYASININ KARA PROPAGANDASINI ÖNLEDİ

Batı basını mültecilere kapılarını kapatan Yunanistan'ın insanlık dışı muamelelerini görmezden gelirken ek olarak Türkiye'yi suçlayıcı provokatif haberler yapmaya da devam ediyor. Manipülasyonlar son olarak A NEWS ve A HABER ekiplerine yapılanlar ile gündeme geldi. Ekipler batı medyasının kara propagandasını ise ustalıkla önledi.

"TÜRKİYE'NİN 3 MİLYON MÜLTECİYİ BARINDIRMASI SİZİN İÇİN ACIMASIZLIK MI?"

Türkiye'ye iftira atan SKY News muhabirine tokat gibi cevap veren A News spikeri Jaffar Hashain; "Yunanistan sığınma işlemlerini askıya aldı. Bu uluslararası ihlaldir. BM ihlalidir. Siz bize Türk otoritesinin acımasız davrandığını söylüyorsanız. Dürüst olalım. Onların yaptığı gerçekten acımasız mı? 3,5 milyondan fazla Suriyeli mültecileri barındırıyorlar. Bu mu sizin gözünüzde insanlık dışı?" ifadelerini kullandı.

Bu cevabın karşısında ne söyleyeceğini bilemeyen SKY News muhabiri, "Senin soruna cevap vermeyeceğim" diyerek sustu.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA