6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Uyuşturucu maddeler aracın direksiyonundan çıkınca zulayı ortaya çıkaran polisler de şaşırdı | Video

Uyuşturucu maddeler aracın direksiyonundan çıkınca zulayı ortaya çıkaran polisler de şaşırdı | Video

05.06.2020 | 13:10

İstanbul'da bir uyuşturucu satıcısı suçüstü yakalandı. Uyuşturucu maddeler, zehir tacirinin aracının direksiyon mekanizmasına özel olarak dizayn edilmiş gizli bölmeden çıktı.

İstanbul'da bir araçla dolaşarak uyuşturucu madde satışı yaptığı iddia edilen 32 yaşındaki Metin K., önceki gün ‪saat 22.30‬ sıralarında Şişli'de hareketlerinden şüphelenen polisler tarafından durdurulmak istendi. Paşa Mahallesi'nde bulunan İncirli Dede Caddesi üzerinde polislerin aracına doğru geldiğini gören Metin K. yere şeffaf poşet içerisine sarılı 3.5 gram uyuşturucu maddesi Metamfetamin attı. Metin K. suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Arabanın direksiyon arka mekanizması içerisine özel olarak dizayn edilmiş gizli bölmeye, vites kutusu altına ve bir metal kutu içerisine "Zula" yapılarak kamufle edilmiş üç parça halinde toplamda 15 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheli Metin K., İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Araçta yapılan aramalar ve uyuşturucu maddelerin gizli bölmelerden çıkarıldıkları anlar polis kamerasına böyle yansıdı.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA