6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Bilgi Üniversitesi'nde Erdoğan'a çirkin hakaretler

Bilgi Üniversitesi'nde Erdoğan'a çirkin hakaretler

16.06.2016 | 09:39

Bilgi Üniversitesi'nde Profesör Bedra Zeynep Sayın Balıkçıoğlu'nun derslerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında çirkin hakaretlerde bulunduğu ortaya çıktı.

BİLGİ ÜNİVERSİTESİ'NDE ERDOĞAN'A ÇİRKİN HAKARETLER

Bilgi Üniversitesi'nde Profesör Bedra Zeynep Sayın Balıkçıoğlu'nun derslerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında çirkin hakaretlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Bilgi Üniversitesi İletişim fakültesinde Art 301 dersine giren Prof. Dr. Zeynep Sayın Balıkçıoğlu, derste şahsi siyasi görüşleirini anlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Zeynep Sayın Balıkçıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türk milletin aşağıladığı 'dersleri'nden bazı ses kayıtları ortaya çıktı

Balıkçıoğlu'nun tam 14 hafta boyunca aynı hakaretleri yaptığı belirtilirken, Bilgi Üniversitesi yönetimi tarafından, Profesör Bedra Zeynep Sayın Balıkçıoğlu'na yönelik herhangi bir yaptırım uygulanmadığı ortaya çıktı.

Derslerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'e ve Batı dünyasına meydan okumalarını hatırlatan Balıkçıoğlu, Erdoğan'ın bu tepkilerini, "nobran ve kaba" olduğunu savundu.

'Türk' olmaktan ötürü memnuniyetsiz olduğunu da ifade eden Balıkçıoğlu, dersinde şu ifadeleri kullandı;

'BEN DE MAALESEF TÜRKÜM'

"Bak Batı'ya meydan okuyorum, o 'One minute' ile başladı, meydan okumayla birlikte başladı bütün Batı'ya meydan okuyor! Bak şimdi vizeyi de kaldıracak Avrupa topluluğuna girerken. Putin'e meydan okuyor, ona meydan okuyor, buna meydan okuyor, herkese meydan okuyor zaten...

Ben de maalesef Türk'üm kimsenin kalbi kırılmasın, kimseye hakaret etmek için bunu söylemiyorum ama, yani zaten nobran, kaba ve "ben yaptım oldu" anlayışında olan bir davranış geleneğinin içinde yaşıyoruz.

En iyisini o yapıyor, en güzel nobranlığı, en güzel kabalığı, en güzel 'ben yaptım olduyu' işin aslına bakarsanız o yapıyor.

Dolayısıyla özdeşleşme imkanı sunuyor, sokaktaki aşağılık kompleksi çeken ile... Çünkü ne çekmek zorunda Batılı ağabeyi karşısında, aşağılık kompleksi..."

CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET

Profesör Bedra Zeynep Sayın Balıkçıoğlu, dersinin ilerleyen bölümünde hızını alamayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak hakaretler yönetti.

Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulunan Balıkçıoğlu şöyle konuştu;

"Bütün o yüzde 50, ben yüzde 50'nin yüzde 80 olduğunu düşünüyorum maalesef, bütün o yüzde 50 de ne yapıyor?

Aslına bakarsanız Tayyip Erdoğan olmak istiyor, onun karşı çıkışıyla karşı çıkmak istiyor. Çünkü orada bir karşı çıkış var diye düşünüyor, dolayısıyla ne istiyor, onun gibi olmak ve ona benzemek istiyor.

ÖĞRENCİLERE 'İNCİL-TEVRAT OKUYUN' TAVSİYESİ!

Milli değerlere ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden Zeynep Sayın Balıkçıoğlu bununla da yetinmedi.

Balıkçıoğlu, adeta bir misyonerlik faaliyeti gerçekleştirircesine, öğrencilerine Kitab-ı Mukaddes'i övdü.

Öğrencilerine Kitab-ı Mukaddes okumaları gerektiğini söyleyen Balıkçıoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Kitab-ı Mukaddes Yayınları'na gidin ve bir Kitab-ı Mukaddes alın ve arada bir bunu okuyun. Çok sağlam metinlerle karşılaşacaksınız. Çok zevkli metinlerle karşılaşacaksınız. Dünya tarihinin kökenlerinden bir tanesi ile karşılaşacaksınız."

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA