6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Isparta'da binlerce kişi o sesi duyar duymaz esas duruşa geçti!

Isparta'da binlerce kişi o sesi duyar duymaz esas duruşa geçti!

08.03.2018 | 16:53

Isparta Belediyesi 2.Kitap Fuarı’nda yapılan sürpriz ile esas duruşa geçen ve çoğu birbirini tanımayan yaklaşık 3 bin 500 kişi, hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı söyledi.

Isparta Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Kitap Fuarı'nda yaklaşık 3 bin 500 kişinin bulunduğu bir anda duyulan İstiklal Marşı, birbirini hiç tanımayan binlerce kişiye farklı ve milli bir sürpriz yaşattı.


Gökkubbe Ulusal Sergi, Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerin yoğun olduğu bir zamanda Isparta Belediyesi tarafından İstiklal Marşı sürprizi yapıldı. Ziyaretçilerin haberi yokken, bir anda anons edilerek sunulan İstiklal Marşı'nın duyulması ile birlikte 2 bini öğrenci, yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçi esas duruşa geçti. Çoğu birbirini tanımayan kişilerden oluşan, farklı grup ve statülere sahip insanlar hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı söyledi. Duygu yüklü anların yaşandığı dakikalar ise farklı açı ve yerlerde bulunan kameralar tarafından görüntülenirken, okunan marş sonrasında alkış tufanı koptu.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA