6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
CHP ve HDP'nin “Liseli öğrenciler” yalanı (1)

CHP ve HDP'nin “Liseli öğrenciler” yalanı (1)

09.06.2018 | 16:29

Kadıköy’deki eylemi 21 yaşındaki DHKP-C üyesi Çağdaş Onur Ekinci, eylem sırasında olay yerinde olan HDP İstanbul 1. Bölge 2. Sıra milletvekili adayı Musa Piroğlu ve HDP Kadıköy İlçe Eş Başkanı Ercan Demir provoke etti! İstanbul Kadıköy'de bulunan Süreyya Operası önünde eylem yapan ve “liseli öğrenciler” olarak tanıtılan kişilerden 14’ünün yaşı on sekizin üzerinde!.. Aralarında 25 yaşında olan bile var. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin, “Bugün 17-18 yaşında çocuklar hükümete karne vermiş, onları dövdürmüşler burada (Kadıköy) Yazık, günah. Karne günü 17-18 yaşlarındaki çocuklar dövülmez. Bunlar memleketin evladı, hepimizin evladı hepimizin” diyerek eyleme ve eylemcilere destek verdi.

Kadıköy'deki eylemi 21 yaşındaki DHKP-C üyesi Çağdaş Onur Ekinci, eylem sırasında olay yerinde olan HDP İstanbul 1. Bölge 2. Sıra milletvekili adayı Musa Piroğlu ve HDP Kadıköy İlçe Eş Başkanı Ercan Demir provoke etti!

İstanbul Kadıköy'de bulunan Süreyya Operası önünde eylem yapan ve "liseli öğrenciler" olarak tanıtılan kişilerden 14'ünün yaşı on sekizin üzerinde!.. Aralarında 25 yaşında olan bile var. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin, "Bugün 17-18 yaşında çocuklar hükümete karne vermiş, onları dövdürmüşler burada (Kadıköy) Yazık, günah. Karne günü 17-18 yaşlarındaki çocuklar dövülmez. Bunlar memleketin evladı, hepimizin evladı hepimizin" diyerek eyleme ve eylemcilere destek verdi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA