6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Denizli'de 'Drone' gören yaşlı kadının tepkisi gülümsetti

Denizli'de 'Drone' gören yaşlı kadının tepkisi gülümsetti

08.11.2018 | 13:22

Denizli'nin Çameli ilçesinde yerel bir televizyon kanalı tarafından havadan drone'la haber amaçlı yapılan çekimde, drone'u gören yaşlı kadın önce yolunu değiştirdi ardından, hızla ağaçların olduğu alana kaçtı. Drone operatörünün çekmek istediği kadın geldiği yola geri dönünce, operatör bir süre daha kadının görüntüsünü kaydetti. Drone'nun bölgeden ayrılmadığını gören kadın koşarak ağaçların arasına girdi.

Kastamonu'da bir süre önce, köyünde ineklerini otlatırken ilk defa drone ile karşılaşan vatandaşın tepkisi sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Bunun bir benzeri, Denizli'nin Çameli ilçesinde yaşandı. Yerel yayın yapan bir televizyon kanalının kameramanı, Sofular Mahallesi üzerinde, drone ile haber amaçlı görüntü çekmeye başladı. Bu sırada yolda yürüyen yaşlı bir kadın, havadaki drone'u gördü. Bir süre cihaza bakan ancak anlam veremeyen yaşlı kadın, daha sonra drone'nun üzerine doğru geldiğini görünce, korkup ağaçların arasına koştu. Ortaya çıkan görüntü, izleyenleri gülümsetti.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA