6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Gineli gençlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajı

Gineli gençlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajı

05.06.2018 | 07:22

Gineli gençler, seçim öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek mesajı gönderdi.

Batı Afrika ülkesi Gine'de yaşayan gençler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Türk bayrağı önünde çektikleri video ile mesaj gönderdi. İsminin Ebu Bekir olduğunu söyleyen Gineli genç, "Türkiye'deki seçimi takip ediyoruz. Erdoğan'ın kazanması için dua ediyoruz. Erdoğan sadece Türkiye başbakanı olmayacak bütün dünyanın başbakanı olacak" dedi. Seçimin ardından Türkiye'ye gelip Erdoğan'ı ziyaret etmek istediklerini söyleyen Ebu Bekir, "Burada 15 Temmuz sonrası çocuklara Erdoğan ve Ömer Halisdemir isimleri veriliyor. Erdoğan kesin kazanacak hepimiz dua ediyoruz. Türkiye'yi çok seviyorum durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.

Diğer bir Gineli genç ise Erdoğan'a ve Türkiye'ye mesajını Fransızca iletirken, isminin Abdulselam olduğunu söyleyen bir başka Gineli genç ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sadece Türkiye'nin değil dünyanın reisi olduğunu söyledi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA