İstanbul Başakşehir'de çikolataya gizlenmiş uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

İstanbul Başakşehir'de çikolataya gizlenmiş uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

01.11.2018 | 10:36

İstanbul Başakşehir’de bir kargo firmasına düzenlenen uyuşturucu baskınında Avustralya’ya gönderilmek üzere hazırlanmış çikolatalara gizli 10 kiloya yakın afyon sakızı ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Başakşehir'de bir kargo şirketine 3 gün arka arkaya operasyon düzenlendi. Alınan istihbarat doğrultusunda 24, 25 ve 26 Ekim tarihlerinde Başakşehir'de bulunan bir kargo firmasının şubesine baskın düzenleyen polis, Avustralya'ya gönderilmek istenilen 4 adet paketin içinde yapılan incelemelerde çikolataların içine özel olarak gizlenmiş 9 kilo 879 gram Afyon sakızı ele geçirdi.


Polis kargoyu gönderen kişi ya da kişilerin yakalanması için operasyonlarını sürdürürken, afyon sakızlarının ele geçirildiği kargo şirketine yapılan operasyon polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde ekiplerin Avustralya'ya gönderilecek paketleri açtığı görülüyor. Paketlerden şekerleme ve çikolata paketleri çıktığı görülürken, çıkan malzemelerin içerisine zulalanmış afyon sakızının ekipler tarafından çıkartılması görüntülere yansıyor.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin konu ile ilgili çalışmaları sürüyor.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA