6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul Beyoğlu'nda eğlence mekanının kurşunlanması kamerada

İstanbul Beyoğlu'nda eğlence mekanının kurşunlanması kamerada

03.08.2018 | 09:36

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir eğlence mekanın kurşunlanması güvenlik kameralarına yansıdı. Olayda İki bar kapıcısı hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay sabah 06.00 sıralarında İstiklal Caddesi'ndeki bir eğlence mekanının girişinde yaşandı. Caddede yürüyen bir şahıs, bar kapıcılarına doğru ateş açtı ve koşarak olay yerinden kaçtı. Olayda bir bar kapıcısı elinden, bir diğeri ise omuzundan yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen taksiyle hastaneye kaldırıldı.


Eğlence mekanındaki silahlı saldırı güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde beyaz tişörtlü bir kişi gece kulübü girişine doğru ateş ederek kaçıyor. Girişte bekleyen bar kapıcıları ise bir anda neye uğradıklarını şaşırıyor. Hafif yaralanan bar kapıcıları zanlının peşinden gitmeye çalışıyor. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede incelemelerde bulundu. Saldırganın yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA