6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul Pendik’de temizlik görevlisi ile sokak köpeğinin iç ısıtan görüntüleri kamerada

İstanbul Pendik’de temizlik görevlisi ile sokak köpeğinin iç ısıtan görüntüleri kamerada

25.05.2019 | 09:49

İstanbul Pendik’de temizlik görevlisin sokak köpeğine masaj yapıp fırça ile kaşıması, iç ısıtan görüntülere sahne oldu. Temizlik görevlisi tarafından ilgi gören köpeğin halinden bir hayli memnun olduğu gözlendi. O duygusal anlar cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Belediye işçisi ile sokak köpeğinin iç ısıtan görüntüleri, Pendik'de bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nin bahçesinde çekildi. Bir temizlik işçisi, bahçede yatan köpeği fırça ile uzun süre kaşıyarak temizledi. Daha sonra fırçayı elinden bırakan temizlik işçisi, köpeğe masaj yaptı. Temizlik görevlisi tarafından özel ilgi gören sokak köpeğinin, halinden hayli memnun olduğu görüldü. Temizlik görevlisi sokak köpeğinin yanında uzaklaştığı sırada ise köpek, adamın peşinden giderek kendisiyle tekrar ilgilenmesi için işçiyi geri çevirdi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA