6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul'da taksici dehşeti! Taksici UBER sürücüsü olduğunu iddia ettiği şahısa sopayla saldırdı...

İstanbul'da taksici dehşeti! Taksici UBER sürücüsü olduğunu iddia ettiği şahısa sopayla saldırdı... "Ben cezaevinde...."

21.07.2018 | 13:08

İstanbul Fatih'te bir taksi sürücüsü içerisinde turist olan ve UBER sürücüsü olduğunu iddia ettiği şoföre sopayla saldırdı. Aracının camına sopayla vuran taksici küfürler ederken, araçtaki turistler panik dolu anlar yaşadı!

İstanbul'da Taksici-UBER gerilimi devam ediyor. Fatih Sirkeci'de içinde turist olan aracı gören taksici öfkeden çılgına döndü. Aracında bulundurduğu sopayı alan taksi sürücüsü araca doğru koştu. Aracın camına sopayla vuran taksi şoförü tehditler savurdu. Bu sırada araçta bulunan turistler panik dolu anlar yaşadı. Turistlerden biri olayı cep telefonuyla taksiciyi görüntüledi. Trafikte dehşet saçan taksici, sürücüye, "Ben senin gibilere cezaevinde çorap giyindiriyorum" diyerek cezaevinden çıktığını belirterek tehditler savurdu.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA