6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul'da TIR'ın altında kalan motosikletliyi kurtarmak için zamanla böyle yarıştılar!

İstanbul'da TIR'ın altında kalan motosikletliyi kurtarmak için zamanla böyle yarıştılar!

12.12.2018 | 12:16

İstanbul TEM Otoyolu Sultangazi Mevkii'nde motosikletli kurye yoğun yağış nedeniyle kayarak park halindeki TIR'ın altına girdi. Motosiklet sürücüsünü kurtarmak için ekipler insan üstü gayret gösterirken, can pazarı kameralara saniye saniye yansıdı.

Olay, sabah 10:15 civarında TEM Otoyolu Sultangazi Mevkii'nde meydana geldi. Motorlu kurye olduğu iddia edilen bir şahıs, yoğun yağış sebebiyle kayarak motoruyla birlikte park halindeki bir TIR'ın altına girdi. Kazayı o sırada oradan geçen Beşiktaş Sivil Arama Kurtarma Ekipleri gördü. Ekipler hemen yaralıyı çıkarmak için mücadele etti. Şahıs TIR altından güçlükle çıkarılıren, yaşanan can pazarı kameralarca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde motosiklet sürücüsü TIR'ın altından çıkarılmaya çalışıyor. Bu sırada sağlık ekipleri ve kurtarma ekipleri şahsı çıkarmak için canla başla mücadele ediyor. Yoğun çalışmalar sonucu kurtarılan şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA