6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Kırmızı bültenle aranan teröristin yakalanma anı görüntüleri ortaya çıktı

Kırmızı bültenle aranan teröristin yakalanma anı görüntüleri ortaya çıktı

02.05.2018 | 14:02

Siirt'in Eruh ilçesinde dün düzenlenen hava destekli operasyonda sağ olarak yakalanan ve aynı zamanda kırmızı bültenle aranan 'Malik' kod adlı Osman Özonal'ın yakalanma anına ait görüntüler ilk kez yayınlandı.

Siirt'in Eruh ilçesinde dün düzenlenen hava destekli operasyonda sağ olarak yakalanan teröristin İçişleri Bakanlığı'nın aranan teröristler listesinde kırmızı listede bulunan 'Malik' kod adlı Osman Özonal olduğu açıklandı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Siirt'te düzenlediği operasyonda sağ ele geçirilen teröristin, kırmızı bültenle aranan "Malik" kod adlı Osman Özonal olduğu tespit edildi.

Genelkurmay Başkanlığının resmi Twitter hesabından, Siirt'in Eruh ilçesinde önceki gün bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyona ilişkin açıklama yapıldı.

Operasyonda sağ ele geçirilen teröristin, kırmızı bültenle aranan "Malik" kod adlı Osman Özonal olduğu tespit edildi. Terörist Özonal ile iki AK 47 piyade tüfeği, bu tüfeğe ait mermiler, iki el bombası ve muhtelif malzeme ele geçirildi. Teröristin yakalanma anı ise amatör kameraya böyle yansıdı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA