6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Trabzonlu vatandaş saçlarını ineğine yalatarak böyle şekil veriyor!

Trabzonlu vatandaş saçlarını ineğine yalatarak böyle şekil veriyor!

16.08.2018 | 13:43

Trabzon'un Tonya ilçesinde merada otlayan ineğin, sahibi Eyüp Kalyoncu'nun saçlarını yalayarak şekil verdiği görüntüler, sosyal medyada ilgi gördü.

İlçedeki hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan ve işinden arta kalan zamanlarını da beslediği büyükbaş hayvanlarıyla geçiren Eyüp Kalyoncu, büyükbaş hayvanlarını Karşular Mahallesi'ndeki merada otlatmaya götürdü. Kalyoncu, merada otururken beklediği ineklerden biri yanına yaklaşıp, sahibinin saçlarını yalama başladı. Kalyoncu, bu anları cep telefonuyla kaydedip, sosyal medyada paylaştı. Görüntülere Kalyoncu'nun inekleriyle yakından ilgilenip konuşmasının yanı sıra, ineğin yalamasının ardından saçlarının son şeklini kameraya gösterdiği yansıdı.
İlgi gören görüntüyü paylaşan birçok takipçi ise, ?Kepeğe karşı yeni icat?, 'Kuaför inek', 'Saçlar artık jöleli' gibi esprili yorumlarında bulundu.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA