Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Sirkeci Garı’nda makarna festivali

Giriş Tarihi: 26.9.2016
Sirkeci Garı’nda makarna festivali
Tarihi Sirkeci Garı'nda bu yıl ilki düzenlenen Makarna Festivali, yüzlerce makarna severi buluşturdu. Festivalin en hareketli bölümü, tadım stantları oldu. Atölyelerdeki workshop' katılanlar da makarna pişirmenin inceliklerini öğrendi. İyi makarna pişirmenin 5 temel noktası olduğunu vurgulayan şef Mehmet Yalçınkaya, "Haşlamak için iyi su ve iyi tuz seçmeliyiz. Bu suya kesinlikle yağ koymamalıyız. 7-8 dakikadan fazla haşlamamalıyız. Suda soğutmadan, hemen hazırladığımız sosun içine atmalıyız" dedi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Sirkeci Garı’nda makarna festivali
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN