Elde ettikleri 13 çeşit ürünün Gluten içermediğini, bundan sonraki hedeflerinin üretim kapasitesini arttırıp yurtdışına açılmayı hedeflediklerini belirten Çağdaş Can Öztürk, "Türkiye'nin kestane üretiminin üçte birini tek başına karşılamasına rağmen Aydın, bu ürün ile pek bir arada anılmıyordu. Bu kıymetli ürünü işleyip kendi markamızla satarak ilimize katma değer sağlamak istedik.
Kestane şekeri üretimi yapmak istiyorduk, ancak İtalya'da 'doğal olarak glütensiz' olarak üretilen kestane unu ile karşılaştık. Aydınlı bir firma olarak ilimizi ülkemizde temsil ediyoruz. Coğrafi işaretli kestane ile başladık ancak üretim çeşitliliğimizi arttırdık. Şuan 13 çeşit ürünümüz var. Her bir ürün çeşidinden yıllık üretim kapasitemiz 10 ton civarında.
Firmanın işlerini yürüterek eşine destek olan Cansu Öztürk, "Ürünlerimiz fabrikada hijyenik havuzlarda temizlendikten sonra, işlenerek ardından kapalı sistem fırınlarda kurutulup değirmende hiçbir katkı maddesi eklenmeden un haline getiriliyor.
Kestanenin yanında, baharat olarak kullanılabilen domates tozu, limon kabuğu tozu, portakal kabuğu tozu ıspanak tozu, kereviz tozu, pancar tozu, sarımsak tozu, soğan tozu, dibekte dövülmüş kırmızıbiber tozu ile kinoa unu, keçiboynuzu unu, nohut unu, Hindistan Cevizi unu, karabuğday unu, sarı ve kırmızı mercimek unu ile ürün çeşitliliğimizi arttırdık. " diye konuştu.