Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Sadri Başkan, arabeske devam

Geçen sezondan beri Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e, bizim nükteci Sadri ağabeyimize bir şeyler oldu. Futbolun gülen yüzü gitti, yerine asan - kesen, tehdit eden, sabırsız ve agresif biri geldi.
İlk olarak Trabzon deplasmanına gelirken G.Saray'a giden Selçuk İnan için, "O'nun yerinde olsam bu maçta oynamazdım. Çok tepki alır şimdi" diyerek oyuncuyu hedef yaptı.
Sonrasında, Fenerbahçe maçının devre arasında koridorlara inerek Semih Şentürk'e saldırdı, küfür etti, oyuncuyu yakasından tutup; duvara yapıştırdı. Üstelik, "Başkanım bize burada saldırıyorlar" şeklindeki yardım cümlesine rağmen...
Şimdi de, Galatasaray'a gitmesi halinde Burak Yılmaz'ın ve menajerlerinin Trabzon'a giremeyeceğini açıklıyor. Ciddi ciddi tehdit ediyor. Burak Yılmaz, Ali Egesel veya Ogan Tarhan'ın başına bir şey gelirse, Sadri Başkan'a bu sözlerini hatırlatacak bir savcı çıkarsa ne olacak?
Trabzonspor Başkanlığı'nın uslübü ve davranış biçimi bu değil. Bu sözleri söyleyenler, sahalarda çıkan olayları da engelleyemez, aksine yaratıcısı olurlar. Sadri Başkan görevinin sorumluluğunu çok aştı ve mafyatik jargona - hareketlere sahip oldu. Belki de bazı şeylere (!) son vermenin zamanı geldi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA