Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Özlemiştik

Futbolun emekçileri gerçek mekânlarına geri döndü. Ankaragücü camiası taraftarıyla birlikte Türk futbolunun lokomotiflerinden biridir. Özellikle taraftarlar kulüplerine gönülden bağlıdır. O taraftar grubu Ankaragücü'nü sadece başarılarına bakarak desteklememiştir. Kulüplerine olan aşkı ile maçlarda tribünleri doldurmuştur. Başkent, Ankaragücü olmadığı dönemde futbol açısından kötü kalmıştır. Ankaragücü sayesinde Ankaralılar yeniden futbol heyecanınız bürünecek.
Ankaragücü'nü başarısından dolayı kutluyorum ve yönetiminde akıllı transferler yapmalarını öneriyorum. Özellikle yabancı oyuncu transfer ederken karakterli isimleri tercih etsinler. Tüccar zihniyetli oyunculara kapılarını açmasınlar. Çünkü düştüklerinde geriye dönmek kolay olmuyor. Kalıcı olmanın felsefesi akıllı ve karakterli oyuncuları takımda toplamaktan geçiyor.
Ankaragücü Süper Lig'de büyük düşünen takım olacaktır. Büyük düşünmek, pahalı düşünmek değildir... Hoş geldin Ankaragücü... Özlemiştik...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA