Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Teşekkür yetmez…

İlklerin ve bölge haberciliğinin lideri Sabah Akdeniz ailesi olarak 10 yılı geride bırakmanın heyecan ve mutluluğu içindeyiz…
Geride bıraktığımız içi dolu dolu 10 yıllık onurlu ilkeli ve dürüst yayıncılık tarihimizin kendi adıma düşen 4 yıllık bölümünde 'ilk' diyebileceğimiz birçok medya projesine imza attık.
Sabah ailesine merhaba dediğim 1 Mart 2009 tarihli Sabah Akdeniz'de kaleme aldığım ilk yazımda bazı sözler vererek Bölge Temsilciliği bayrağını Ünal ağabeyden devralmıştım.
Hiç kimse 'benim yoğurdum ekşi' demez elbette ancak samimiyetle yazmak isterim ki o gün verdiğim doğru, tarafsız, ilkeli ve objektif gazetecilik prensiplerinden asla ödün vermediğimizi belirtmek isterim.
Türkiye'nin markası SABAH'ın bölge eki Sabah Akdeniz; eğitimden sağlığa, sanayiden turizme, tarımdan ticarete, sanattan sivil topluma, amatör profesyonel tüm spor dallarına, kısacası okurun kendini içinde bulacağı yayın çizgisiyle bugünlere geldi.
Genel Yayın Müdürüm Erdal Şafak'ın da yazısında belirttiği gibi, ne biz sizlersiz olabiliriz ne de siz bizlersiz, birbirimizi tamamlıyoruz bütünleşiyoruz aslında. Birlikte daha iyi bir geleceği inşa etmek için yüreklerimizi birleştiriyor omuz veriyoruz birbirimize...
Elinizdeki 100 sayfalık Sabah Akdeniz 10. yıl eki, aslında birbirimize olan sevgi bağımızın, yüreklerimizi sevgimizi işin içine kattığımızın tescilidir.
Verdiğiniz içi sevgi dolu enerji ve desteğin değerini biliyorum.
Arkadaşlarımla Antalya basın tarihine minicik not düşecek bu 100 sayfalık Sabah Akdeniz'i hazırlarken meslek hayatımın belki de en duygusal anlarını yaşadım.
Gerek meslek yaşamım boyunca gerekse Sabah ailesinde geçirdiğim 4 yıllık sürede siz dostlarımın yürekten büyük desteğini gördüm. Bu sevgi en önemlisi bana ve Sabah ailesine olan güven sizlere olan omuzlarımızdaki sorumluluk yükünü ağırlaştırmıştır.
Sizlere yüreğimden kocaman teşekkür etmek istiyordum ama yetmez... Sevginize ilginize layık olmak için biliyorum daha çok çalışmalıyım. İyi ki varsınız…
Geride kalan 10 yıl ve Sabah Akdeniz… Nice emeklerle size ulaşıyor…
Uğur Keskin yönetimindeki başarılı yazıişleri ekibimiz ve yazar kadromuza, Öner Şan kaptanlığındaki haber merkezi çalışanları ve ona bağlı olan tüm bölge muhabirlerimize, Peri Çelik yönetimindeki reklam ekibimize, Ufuk Hızır idaresindeki matbaa ve dağıtım çalışanlarımıza, Fevzi Mazı idaresindeki abone ekibimizden yayınlarımızın size ulaşmasında emeği geçen bayi kardeşlerime kadar idaresinden ulaşıma tüm Turkuvaz Medya Antalya Bölge mesai arkadaşlarıma ve özellikle reklam ajanslarımıza ve tüm iş ortaklarımıza ne kadar teşekkür etsem azdır…
Yayıncılık adına geride kalan 10 yılda eğer başarı varsa elbette bunda en büyük pay başta Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çalık ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak olmak üzere Genel Yayın Müdürüm Erdal Şafak ve Bölge Ekleri Koordinatörümüz Şaban Arslan'ındır. Akdenizli okurlarımız adına tüm merkez yöneticilerime bize verdikleri destek ve duydukları güvenden ötürü teşekkür ediyoruz.
Hep birlikte başarılarla dolu nice yıllara.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA