Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Beşiktaş nereye koşuyor?

Önce Rüştü Beşiktaş başkanı tarafından bir televizyon programında resmen kovuldu. 39 yaşındaki bir kaleciyi takımda görmek istemem" dedi ve Rüştü'nün işi bitiverdi. Sonra sayın Fikret Orman Türk futbolunun en önemli ismi olan Nihat'a çok rencide edici bir ifadeyle "Beşiktaş olmasaydı Bağcılar'da oynardı" diyerek aslında herkesi çok üzdü. Aradan birkaç gün geçti BJK TV takımın yeni hocasının Mustafa Denizli olduğunu söyledi. Ama aynı haber birkaç saat sonra yalanlanıverdi. Oysa bu haberden bir gece önce Beşiktaş Eriksson'la anlaşmak üzereydi. Eriksson'un halefi ise Van Gaal idi. Koskoca Beşiktaş bir amatör takımın yapmayacağı tuhaflıklar içerisinde. Bu dakikalarda İbrahim Altınsay istifa ediyor ve tuhaflıklar devam ediyordu. Bunun adı tecrübesizliktir. Bunun adı paniktir. Bunun adı strateji yoksunluğudur. Zaten maddi ve manevi büyük sıkıntılar içerisinde olan Beşiktaş'ı böylesine anlamsız politikalarla güçsüzleştirmek nedendir.
Beşiktaş'ın yapacağı tek şey var. Mevcut kadroyu koruyacak, para bulursa oyuncuların alacaklarını ödeyecek, genç, çalışkan, başarıya aç ve altyapı uzmanı bir hocayla anlaşıp yola devam edecek. Başka hiçbir kurtuluş göremiyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA