Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Camia kenetlenince...

F.Bahçe camiası taraftarıyla, başkanıyla, teknik adam ve futbolcusuyla hiç olmadığı kadar kenetlenmiş durumda. Bu birliktelik saha içine de son derece olumlu yansıyor

Gökhan Gönül, Selçuk ve Semih Şentürk gibi üç önemli eksiğe rağmen Fenerbahçe Ankara'da hücumda yine üretken bir görüntü sergiledi. Bu sürekliliği neye bağlıyorsunuz?
SEZONUN
ilk ve ikinci yarısı arasında takımdaki birliktelik, daha doğrusu saha dışındaki birliktelik saha içine de yansımış durumda. Camia gerçekten de taraftarıyla, başkanıyla, teknik adam ve futbolcusuyla hiç olmadığı kadar kenetlendi. Bu olumlu faktörler saha içine de yansıyor. Üst üste kazanıp güven de artınca Ankara'da eksik de olsa mücadele ederek ve her iki yarının 30 dakikasında da çok iyi oynayarak kazandılar.Bu tür bir özveriyle oynadığınızda Gökhan ve Selçuk'un olmayışı ortaya çıkmaz. Ama kalan kritik haftalarda Fenerbahçe'nin bu iki futbolcuya da çok ihtiyacı olacak. O yüzden bir an önce geri dönmeliler.
Kasımpaşa'nın ardından Gençlerbirliği maçında da rakibe ciddi pozisyonlar verilmesi, takımın ikinci yarıdaki 'mücadeleci' kimliğinden uzaklaştığının göstergesi midir?
İLK
5 haftadaki yüksek konsantrasyonda yarışta var olma adına sadece fiziksel değil psikolojik olarak motive olmanın da etkisi vardı. Ondan sonra Kasımpaşa maçında bir çözülme oldu. Rakibe verilen o pozisyonların sebebi buydu. Gençlerbirliği maçında da 2-0 yakalansa da skor 2- 2 olana kadar Kasımpaşa maçındaki görüntü devam etti. 4-2'den sonra da gevşeme olduğunu gözlemledik. İkinci devrenin ilk 5 haftasında 90 dakika hiç gevşemeyen takım, Kasımpaşa maçının tamamında, G.Birliği maçında da skoru yakaladıktan sonra gevşekti. Aykut hoca da değindiği gibi bunları mutlaka değerlendirecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA