Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Mükemmel bir Fener

Fenerbahçe, geçen hafta zorlandı; iyi oynamadı. 1-0'lık Orduspor galibiyeti geçen yıldan gelen bir özgüvenin eseriydi. İşte özgüven öyle devam ediyor ki; dün maça iyi başlamasına rağmen yediği gol dahi takımı bozmadı. Ve oyunun devamının her dakikası Fenerbahçe'nin lehine gelişti. İlk yarıda beraberliği yakaladı. Ama ikinci yarının tamamında mükemmel oynadı.
Gaziantepspor çok iyi bir takım. Maç ilk yarı kafa kafaya... Ama ikinci yarıda sezon başı olmasına rağmen hücumda ve savunmada, Bilica-Yobo ile santrfor arasında 40 metreye inen bir oyun. Hem taktik olarak hem yardımlaşma olarak mükemmel bir Fenerbahçe...
Alex'in ikinci golünden sonra müthiş bir Aykut Kocaman hamlesi geldi. Semih- Bienvenu değişikliğinde hemen Caner'i içeri çekip hücumda 4-3- 3'e döndü, Alex'i santrfora koydu. Top rakipteyken de 4-5-1... O dakikadan sonra oyunun tamamen hakimi olduğu gibi, son bölümlerde korner atacak kadar iyi oynadılar.
Aykut Kocaman, krizi olağanüstü iyi yönetiyor.
Oyuncular, geçen yılki Antalya maçından bugüne kadar müthiş yardımlaşıyorlar. Başarının arkadaşlığı getirdiği değil, arkadaşlığın başarıyı getirdiği takım haline döndüler. Bunda yapılan transferlerin ve teknik heyetin büyük başarısı var.

YAVRU NİANG BİENVENU...
Yavru Niang Bienvenu, geleceği çok parlak bir oyuncu. Fenerbahçe geleceği de öyle. Caner geçen hafta oyuna girdi; dün de sahanın en iyi oyuncusu bence... Bilica'nın, Bekir'in, Caner'in iyi performansları, oynamayan oyuncuların da işi sahiplendiğini gösteriyor.
'Gaziantepspor iyi takım' dedik. Mutlaka toparlayacaktır. Krizdeki bir takımı ağırlayacak takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın hafta içinde taraftarına MİSAFİRPERVERLİK adına verdiği olumlu mesaj, Tolunay Kafkas gibi bir ADAMIN o takımı çok iyi yerlere getireceğini gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA