Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Artık bırakmaz

Beşiktaş son dört haftanın üçüncü ikramını kabul etti. Sivasspor'un kaybettiği puanlarla üçüncü defa lider olma şansını dört golle taçlandırdı. Aslında oyuna baktığımızda bir yanda geçen haftaki yenilginin sıkıntısı ve bu haftanın mutlaka kazanmalıyım stresiyle oynadığı bir maç oldu. Oyun temposu çok yükselmedi. Bunda Beşiktaş'ın oyunu dengede tutma düşüncesinin yanında Ankaraspor'un da aynı düşünceye sahip bir takım olmasının da etkisi oldu. Beşiktaş, aslında maçı ilk yarıda kopartabilirdi.
Golden sonra Yusuf'un direkten dönen şutu, Bobo'nun pozisyonları golle neticelense maçın son dakikasında ortaya çıkan skor çok rahatlıkla ilk yarının sonunda elde edilebilirdi.
Bu maçta Ernst-Cisse ikilisi orta saha içerisinde Ernst'in kötü bir gününde olmasına rağmen Beşiktaş adına dengeyi sağladı. Ofansif yönde iş yapması beklenen oyunculardan Delgado, Holosko'ya attığı gol pasının dışında yine hayal kırıklığı yaratmaya devam etti. Bu maçta Holosko maçın tamamında takımın en iyi oyuncusuydu.
Oyunun içinde belli bölümlerde Yusuf'un yeteneği Beşiktaş adına iyi görünen etkenlerden biriydi.

BOBO GÖRÜNMESE DE İYİYDİ
Oyunun içerisinde çok fazla görülmemiş olmasına rağmen Bobo'yu da attığı golle ve Toraman'a indirdiği gol pasıyla ilave edebiliriz.
Rüştü de iki kritik kurtarışla maçın gidişatını etkileyen önemli isimdi.
Beşiktaş takımı aslında etkili oyunculardan kurulu bir ekip. Bunların hepsi değil ama çoğunluğu aynı anda üst düzey performans ortaya koyduğunda Beşiktaş maçları farka götürebiliyor.
Dün de, farklı oyuncuların goller attığını düşünürsek bunu daha iyi anlatmış oluruz.
Oyun olarak çok tatminkar görünmüyor diye düşünülse de, farklı kazanılan final maçları artık ligin sonunda çok farklı bir değer kazanıyor. Beşiktaş zirveyi artık avantajın kendinde olacağı şekilde eline aldı. Bence bundan sonra da, bırakmayacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA