Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Listeye bakmayı unutmayın

Günlerdir 'liste' ile yatıp 'liste' ile kalkıyoruz... Haberciler de tıpkı, milletvekili aday adayları gibi günlerdir parti merkezlerinin önünde sabahlıyorlar.
Bir heyecan, bir heves ki sormayın...
Bültenlerin bu kadar siyasete bulanmasından ve liste dışında herhangi bir haberin yazılı ve görsel medyada yer bulamamasından şikayetçi olanlar var.
Hiç şikayet etmeyin... Hatta ben daha fazla liste haberi yapılmasından yanayım. Zira bu memlekette ne zaman genel seçim yapılsa millet 'vekiline' değil, 'partisine' oy veriyor. Kimi seçtiğini bilmeden, hatta hangi seçim bölgesinde bulunduğunu bile fark etmeden basıyor parti ambleminin altına mührü... Ondan sonra da "Meclis'e gönderdiğim vekil neden benim hakkımı savunmuyor?" diye dert yanıyor.
Bu kez, medyanın yoğun ilgisi nedeniyle ilk defa 'isimler', partilerin önüne geçti. Bilinçli seçmenin bundan şikayet etmek yerine, mutlu olması lazım... Pop listelerini ezbere bilmenin ne kendinize ne bu memlekete bir faydası var. Biraz da milletvekili aday listeleri ile ilgilenin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA