Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Neden diziler yok?

Efendim bugünkü köşemiz, maalesef pantolon kemeri ebadında. Sebebi, GÜNAYDIN'ımıza yağan reklamlar yüzünden yerimizin yurdumuzun kısıtlanması. Aslında doğal olarak bugünü pas geçmem gerekirdi ama işime duyduğum saygıdan dolayı 'Ben buradayım' demek için 'tadımlık' bir köşeyle huzurlarınızdayım.
Şimdi tam da söylediklerimle çelişen bir konuya gireceğim:
Yılbaşını takip eden günlerde niye dizilerin, programların yeni bölümleri yerine eskileri ya da kolajları yayınlanıyor, acaba biri bana bunun mantıklı bir yanıtını verebilir mi?
Yılbaşı coşkusu, ertesi gün yerini büyük bir mahmurluğa, yorgunluğa bırakmış. Herkes evinde. Yani 1 Ocak tam da izleyicinin ekran başına kümelendiği, 'televizyon seyredilecek' gün. Peki bizim kanallar ne yapıyor? Yılbaşından kalanları tekrarlıyor, merakla beklenen dizilerin yerine çocuk filmleri koyuyor vs... Neymiş? Reklamveren o güne reklam vermiyormuş.
Durun, daha eziyetiniz bitmedi. Önümüzdeki günlerde yeni yılın reklam bütçeleri oluşturulmadığı için diziler, pek çok haftayı pas geçecek. Televizyon izleyicisi de çaresizce 'sağılacağı' günü bekleyecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA