Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Ertuğrul’un Kılıcı ‘Babamın Günahları’nı fena biçti

TRT'nin iftihar dizisi 'Diriliş:
Ertuğrul', çarşamba günleri ekranlarda kimseye yiyecek ekmek bırakmıyor. Karşısına kim çıksa, kılıçtan geçiriyor.
'Ertuğrul'un son kurbanı, Star TV'nin yeni dizisi 'Babamın Günahları' oldu. Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz gibi son derece deneyimli ve yetenekli bir ismin oturduğu, Mustafa Uğurlu, Kadir Doğulu ve Melisa Sözen gibi son dönemde dizileri iyi iş yapan oyuncuları kadrosunda barındıran 'Babamın Günahları', 'Ertuğrul'a büyük rakip olacak' gibi iddialı sözlerle ekrana sürülmüştü.
Ancak gala gecesinde dizi büyük bir hüsran yaşadı.
'Babamın Günahları', Total grubu reytinglerinde 23'üncü, AB grubunda ise 15'inci olarak ilk gecesinden hüsrana uğradı. 'Diriliş: Ertuğrul' ise, yine müthiş bir reyting başarısının altına imza atarak 16.05 izlenme oranı ve 34.10'luk izlenme payı ile birinci sırada yer aldı. Dizinin özet bölümü de listelerde ikinci sıraya yerleşti.
Görünen o ki, seyircinin 'Ertuğrul'dan vazgeçmeye niyeti yok.
Vazgeçmek şöyle dursun, yeni dizilere gözünün ucuyla bile bakmıyor.
'Ertuğrul', bu tarihi başarıya nasıl ulaştı?' diye uzun uzun düşünmeye gerek yok. Bir kere prodüksiyonu görkemli, senaryosu özenli, rejisi titiz, oyuncu seçimi kusursuz, oyunculuk performansları zirvede. Bir de buna 'Türk milletinin kahramanlarına tutunma, tarihinden güç alma' konusunda yeniden ivmelendiği bir 'dönem etkisini' de katınca, başarı zaten kaçınılmaz oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA