Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Cem Yılmaz yarışmacıyı nasıl yaktı?

Ali Murat Ağlaç adlı genç yarışmacı, ATV'nin Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında başarılı bir performans sergileyip 100 bin liralık soruya kadar gelmişti. Soru, "Hangisi ateş, su ve toprakla birlikte günümüzde Çin astrolojisindeki öğretilerden VuXing içerisinde sayılan evrenin temel bileşenlerinden birisidir? A) Tahta B) Işık C) Aydınlık D) Karanlık" şeklindeydi.



Şıklar arasında yer alan "Tahta" seçeneği, hepimizin olduğu gibi, yarışmacının da aklına Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filmindeki ünlü repliğini getirdi: "Ateş, su, toprak, tahta... Evet, tahta... Zoruna mı gitti?"
bunun bir espriden ibaret olduğunu düşünerek, "Işık" şıkkını tercih edince, elenip 30 bin lira ile yetinmek zorunda kaldı. Oysa doğru yanıt "Tahta" olacaktı.



Büyük hayal kırıklığı yaşayan yarışmacının son sözü "Aradaki 70 bin lirayı Cem Yılmaz'dan isteyeceğim" oldu. Cem Yılmaz ise yayından hemen sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Tahta derken espri yapmamıştım. 20 yıl sürmesi üzdü" dedi. Bana da bu şahane soruyu hazırlayan Milyoner'in Soru Bankası'nda çalışanları ayakta alkışlamak kaldı.

Yazık oldu yarınlara...
İlhan İrem de toprak oldu... Benim kuşağımın sazlıklarından bir ördek havalandı... Bir daha dönmemek üzere...
Sesi ve şarkıları kliniklerde psikolojik rahatsızlıkları tedavi edecek kadar yumuşak ve rahatlatıcıydı. Nahifliğin, tevazunun, duygusallığın temsilcisiydi İlhan İrem. Sürüden ayrıydı, kendine özgüydü. Sadece müziğiyle değil, yaşamıyla da...



Onca şöhretine rağmen öyle sade, öyle sessiz ve sakin yaşadı ki... Dünyadan ayrılışı da bir ördeğin sazlıklardan havalanması kadar sessiz oldu...
Her ölüm erkendir ama 67 yaş günümüz şartlarında artık genç ölüm demektir. İlhan İrem'in Türk Pop Müziği'ne katacağı çok şey vardı. Yazık oldu yarınlara...

Kadınlar ekran başına!
Hanımefendileri bu kez bir kadın programı, dizi ya da film için değil, bir futbol karşılaşması için ekran başına davet ediyorum.
Evet, yanlış okumadınız, bir futbol maçı için... Bir aydır TRT Spor kanalında soluksuz izlediğim UEFA Kadınlar Futbol Şampiyonası'nda bu akşam İngiltere ile Almanya arasında final maçı oynanacak. Peki neden futbola ilgisi olsun olmasın tüm kadınları ekran başına çağırıyorum? Çünkü bu maç, başlıbaşına futboldaki erkek egemenliğine son verecek bir potansiyele sahip de ondan. Eminim ki bu akşam 19.00'da TRT Spor kanalında oynanacak bu karşılaşmadan sonra "Futbol erkek oyunudur" diyenler fena halde mahçup olacak.




Sevgili hanımlar, gözünüz özellikle Hemp, Kelly ve White'tan oluşan İngiltere'nin forvet hattında olsun. Eminim, hemcinslerinizin büyüleyici yetenekleriyle büyük gurur duyacak ve "Kadınlara ofsaydı anlatmak, kuantum fiziğini anlatmaktan daha zor" diyen karşı cinsten intikamınızı fena halde alacaksınız.

Gaf kürsüsü
Fatih Altaylı, Teketek'te Ekrem İmamoğlu'na "Biyotest kitaplarına resminizi koydunuz mu?" deyince, İBB Başkanı "Hayır, koymadık" diye cevap verdi. Oysa nal gibi fotoğrafı kitapta duruyordu.

Zap'tiye
Şişli'de İETT şoförü, aracını sağa çekip içeride eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmiş. Sonra da "Durak harici inemezsiniz kardeşim, kurallara uyun" diyerek vatandaşa çemkirmiştir mutlaka...

Ne demiş?
"Küçükken çekirdeğini yuttuğumda karnımda karpuz çıkacağını sanırdım." (Atv'deki Kim Milyoner İster yarışmacısının itirafı)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA