Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Brad Pitt Bodrum'a geldi mi?

10 puanlık uzman sorusu; Brad Pitt ile Angelina Jolie Bodrum'a geldi mi? Bodrum'da sezonun ilk bombası bu bence. Çünkü bir muammaya dönüştü olay. İşadamı Eren Çiftçi Brad Pitt'i gördüğünü söyledi, kimseleri inandıramadı. Sonra bir-iki gazete de Maça Kızı Otel'de sarışın bir erkeği fotoğraflayıp, "Teknedeki Brad Pitt değil, çakmasıymış" diyerek haber yaptı. Bütün bu gelişmeler içinde Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'nun yazısı da bir tuhaftı. Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin Bodrum'da oldukları haberini gazetesinde kullanan Cengiz, bir gün sonra bir yazı yazmış. Ve bakın neler demiş; "Türk basınına bir sorum var; biri çıkıp "Obama'yı Alaçatı'da gördüm" dese, tek bir muhabiriniz görmediği halde, tek bir kare fotoğrafı olmadığı halde, "Amerikan Başkanı Alaçatı'da tatilde haberleri yapar mısınız?" Pardon da... Cengiz kimi eleştiriyor? Aynı haber diğer gazetelerde olduğu gibi Hürriyet'te de yayımlanmadı mı? O gazetenin magazin haberlerini Cengiz ve arkadaşları dışında birileri mi yapıyor? Eğer Cengiz yapıyorsa o zaman "Bu haberde eksik unsurlar var, bu haliyle olmaz" diyerek haberi kullanmayacak ve çalışma arkadaşlarına Barack Obama örneğini anlatacaktı. Bana ya da bize değil yani... Gelelim Angelina Jolie-Bradd Pitt meselesine... Brad Pitt'i Türkbükü'nde gördüğünü ve selamlaştığını söyleyen işadamı Eren Çiftçi'yi aradım...

"TEKNEM DİKKATİNİ ÇEKTİ"
İşadamı Eren Bey'i bugüne kadar medyada görmedik. Ben kendisini sadece Ergun Gürsoy'un oğlu Ali Gürsoy'un kayınpederi ve de Melis Gürsoy'un babası olarak biliyorum. Ama Brad Pitt olayında birdenbire her gazetede yer aldı. Zaten kendisi de şaşırmış bu duruma; "Bir günde beni meşhur ettiniz" dedi, gülüştük... "Selamlaştığınız kişi gerçekten Brad Pitt'miydi" diye sordum. "Yüzde 99.9 oydu. Benim teknem dikkat çeken bir tekne olduğu için onun da dikkatini çekti. Yanından balıkçı teknesi geçseydi, herhalde bakmazdı bile" dedi. Eren Bey'in yanında kızı Melis Gürsoy da varmış. O da görmüş. Ertesi gün Eren Bey teknesiyle Yalıkavak'tayken NOOR adlı teknenin Bodrum'a doğru gittiğini, pazartesi ise teknenin açık denizde kuzeye doğru yol aldığını görmüş. Eren Bey ile konuştuktan sonra LR NOOR adlı tekneyi yapan Bilgin Yatçılık'ı aradım. Broker Berkay Bey, teknenin özelliklerini anlattı. Küçükçekmece'deki tersanede yapımı tamamlanan tekne Mart ayında Ataköy Marina'ya getirilmiş ve orada da sahibine teslim edilmiş. "Sahibi kim?" diye sordum. Televizyon kanalı sahibi Mısırlı bir işadamı olduğunu söyledi. Ve ondan sonra Mısır-İstanbul telefon trafiği ile teknenin sahibine ulaşıldı.

"İKİSİ DE ARKADAŞIM"
Teknenin adından yola çıkarak Mısırlı sahibine ulaştık. Tarek Noor; Kendi adını taşıyan bir televizyon kanalı var. Stajyerimiz Ayça Günay konuştu kendisiyle. Ayça, "Teknenizde şu anda Angelina Jolie-Brad Pitt ikilisi tatil mi yapıyor" diye sordu. Tarek Noor, "Evet. Türkbükü'ndeler" dedi direkt olarak. Arkadaşlarmış. Birkaç gün önce Türkbükü'ne geldiklerini, salı gecesine kadar Bodrum'da olduklarını ama o gün (çarşamba) henüz konuşmadıklarını, dolayısıyla ne yaptıklarını bilmediğini söyledi. Tarek Noor Türkbükü'ne gelmiş daha önce. Büyükannesinin de Türk olduğunu söyledi. Türkiye'yi sevdiğini de ekledi. Durum budur... (Biz teknenin sahibinin yalancısıyız.) Bu arada belki tekne Çeşme'ye falan uğrar. Bizim Ayşe tetikte olsun. Belki bir röportaj patlatır da kendisinin deyimiyle "Vah vah" durumdaki magazin basınının namusunu kurtarmış olur!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA