Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Pırlantalı ödüller

Müzik dünyasının nabzının attığı Kral TV'nin ödül töreni bu yıl 17 Mayıs'ta gerçekleşiyor.
Ödül gecesinin organizasyonunda Emel Müftüoğlu, Yaşar Gaga ve Tourismo imzası olacak.
Kral TV'nin genel yönetmeni Mehmet Akbay çoktan start vermiş çalışmalara; sektörün önemli isimleriyle art arda toplantılar yapmış. Amaç, müzik dünyasına yakışır bir ödül törenine imza atmak. Bu amaçla sanatçı fanları, müzik yapımcıları, radyocular, aranjörler ve DJ'ler ile internet sitelerinin yetkilileri değişik toplantılarda bir araya gelmiş.

'UNUTULMAZ' OLMASI İÇİN...
Bu tür organizasyonlarda çok çalışılır, çok emek verilir ama sonunda herkes ödül gecesini, organizasyonu konuşur. İşte o noktada top Emel ile Yaşar'da. Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Tarkan ve Orhan Gencebay'ın sahne alacağı gecenin 'unutulmaz' bir anıya dönüşmesi için gerçekten çok çalışıyorlar.

SERTİFİKALARI DA VAR
Ve gelelim sürprize…
Bu kez, madem her şey farklı olacak; ödüller de değişik olsun diye düşünmüşler ve ZEN Diamond'ın kapısını çalmışlar. Onlar da Emel'in teklifine olumlu yaklaşmışlar. Ve bir ödül töreninde ilk kez sertifikalı, pırlantalı ödüller dağıtılacak. (Kaç karat diye sordum; yanıtı şimdilik alamadım!)
İki yıl önce Kral TV gecesine ilk kez gitmiş ama o kalabalığı görünce beş dakika kalıp ayrılmıştım.
Bu 'çok özel' olduğu söylenen geceyi merakla bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA