Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Bu yaz müziğimiz ne olacak?

Yaz geldi, müziğin sesi yükseldi, ortalık şenlendi.
Albümler birbiri ardına çıkıyor.
Büyük bir rekabet de başlıyor.
Kimin şarkısı en iyi, kim çok satacak, kim 'yaz şarkısına' imza atacak... Herkes merakta. Bu kadar çok albüm çıkması sadece müzik sektörü adına değil, başka alanlarda da çok önemli. Piyasa pek çok yönden hareketlenecek.
Gelelim değerlendirmelere...

YAZ ŞARKILARI
Defalarca dinledim albümleri.
Birinci sırada kesinlikle Ozan Çolakoğlu'nun albümü var. Çünkü bütün yıldızlar orada. Tarkan'ın 'Aşk Gitti Bizden'i ile Ajda Pekkan'dan 'Ben Yanmışım' bu albümün liste başı. Hangisi birinci derseniz, ayıramadım. İkisi de birinci bence. Aynı albümde Gülşen'in 'Seyre Dursun Aşk' şarkısı var bir de; kesinlikle es geçilmemeli.
Aynur Aydın'ı keşfetmek gerek. Yeni bir Hadise gibi algılanabilir ama öyle değil. '12 Çeşit La La'dan 'Ayrılıklar Mevsimi' ile Better favorilerim. Ama 'Yanıbaşıma' ve 'Measure Up'ı da es geçmeyelim. Hadise 'Biz Burdayız'ın iki ayrı versiyonuyla bir single hazırlamış. Biraz mesaj yüklü şarkı. Ama çok enerjik ve gece kulüplerinde çalar. Hande Yener ve Grup 84'ün 'Rüya' albümünden 'Öfkem Var' ve 'Rüya' favorim.
Mustafa Sandal'ın organik albümünden en çok 'Kafası Bu'yu sevdim. Bir numaradaki 'Ego' ile yarışır. Eşi Emina ile düeti de çok iyi.
Ebru Gündeş'i es geçmek mümkün değil. Onun yorumuna, sesine hiç kimse ses çıkarmasın ve dinlesin... Benim favorim Sezen Aksu'dan 'Unutamam'.
Sırada kimler var kimler...
Kenan Doğulu, Orhan Gencebay'ın ünlü sanatçılarla yaptığı konsept albümü... Özcan Deniz... Sıla... Ve Serdar Ortaç da geliyormuş.
Henüz dinlemediğim Soner Sarıkabadayı var.
Gülşen'in albümü Ağustos'ta çıkacak. Ve herkesten önce çıkıp hızla yol alan Sinan Akçıl'dan 'Fark Atıyor'... Sonra Ziynet Sali var. Ve belki unuttuklarım da var.
Yaz ateşi yanmıştır arkadaşlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA