Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Hülya Avşar: Meryem çok haklı

Meryem Uzerli'nin sevgilisi Can Ateş, Cengiz Semercioğlu'na konuşup yaşadıklarını anlatmış. Özetle şöyle diyor:
"Her gün 7.45'te alıyorlar. Kaçta yatarsa yatsın, 7.45'te hazırdır Meryem. En erken saat 20.00'de eve döner, en geç 23.00'te. Yemek mi yesin, dışarı mı çıksın, dinlensin mi? Ertesi sabah 7.45'e kadar sekiz sayfa ezber yapmak zorunda. Türkçe'yi iki yıl önce öğrendiği için her sayfayı yazarak çalışıyor, ezber yapıyor. İnanılır bir tempo değil..."

AVŞAR'A SORDUM
Evet, bu tempoya bakınca sistemin bir yerde tıkanacağını görmek için kahin olmaya gerek yok. Herkes, işin dışında da bir hayatı olsun istiyor.
Meryem Uzerli de istiyor; beceremeyince sinirleri yıpranıyor ve kaçıyor.
Kendisine hak verdiğimi söyledim, yine söylüyorum.
Ve Meryem Uzerli'nin bu tavrının sektörde bir şeylerin değişmesi açısından olumlu olacağına inanıyorum.
Hülya Avşar'la sohbet ederken, bu konuyu ona sordum. Yıllar önce "Günde sekiz saatten fazla çalışmam, hafta sonları çalışmam" diyen ve kurallarını uygulayan Hülya'nın söyledikleri elbette önemli.
Buyrun, okuyun...
"Ben de onun gibi çok çalıştım. Yılda yedi film çekiyor; bir setten diğerine koşuyordum. Bana kalan tek zaman, arabada uyuyabildiğim zamanlardı. O da birkaç saat.
O dönemde konserler ve 'Hülya Avşar Show' da vardı. Bir gün ailemle birlikte çok keyifli bir ortamda otururken, bir anda ağlama krizine girdim. İki-üç saat sürdü bu halim. O gün yemin ettim ve artık sözümü geçirme noktasına geldiğimde de, kurallarımı koydum.
Günlük çalışma saatim belli, hafta sonları asla çalışmam. Bu yüzden pek çok projede yer alamıyorum. Böyle bir yaşam tarzı olamaz. Kendine zaman ayıramıyorsun, sevgiline zaman ayıramıyorsun. Adam seni ne yapsın? Ben mutluysam, bu koyduğum kurallar yüzünden mutluyum. Bu disiplini kurunca hayatımı da yaşadım, işimi de yaptım, çocuğumu da yaşadım.
İleride oturup pişmanlıkla 'Çocuğumun büyüdüğünü göremedim' demek istemedim. Meryem çok haklı ama o kurban oldu. Onun bu tavrının sektörde pek çok şeyi değiştireceğine inanıyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA