Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Kadınların iktidar savaşı

Geçen hafta 'Hürrem Sultan' sayesinde magazinsel tartışmaların içine düştük yeniden. İyi de oldu. Hava dağıldı. Bunları konuşabiliyor olmamız bile önemli.
Demek ki, hafifliyoruz yeniden!
Ben de yeni 'Hürrem'i merak ettiğim için ekran karşısına geçtim. Ama Hürrem kendini gösterene kadar 'Mihrimah Sultan' çıktı sahneye. Ve iktidarın yeni sahibi olabileceğini tüm saray alemine gösterdi. Bundan sonra yeniden annesi 'Hürrem'in gölgesi altına girer mi yoksa 'Hürrem'in kaybolan yıldızından dolayı senaristler güç-güzellik-zeka sembolü olarak oyunu onun üzerine mi kurar bilemiyorum.

PELİN KARAHAN KOZU...
Ama Pelin Karahan yeni sezonda reytingler için yeni bir oyun kurucu olabilir diye düşünüyorum.
Vahide Gördüm için yapılan eleştirilere gelince...
Yazmayacaktım ama internette tartışmalar almış başını gitmiş. İzleyici isyanda.
İlle de Meryem Uzerli diyorlar. 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden bir tek yıldız çıktı, o da Meryem Uzerli'ydi.
Canlandırdığı karaktere öylesine ruh kattı ki, Gördüm'ün bu kadar tepki görmesi doğal.
Ama onun boşluğunu doldurma seçimi yapımcının olduğu kadar Vahide Gördüm'ün de seçimi. Ve başarısızlık doğal olarak onun hanesine yazılır.
Ben beğendim mi? Bana da yabancı ve garip geldi. Ve evet, Sultan Süleyman'ın hasretini çektiği sevdiği kadın gibi değil, annesi gibi duruyordu.
Şimdi ben de bir senaryo yazıyorum. 'Muhteşem Süleyman'ın Hürrem'le yeniden kucaklaştığı sahne bir rüya olsun... Ve yeni sezonda bu rüyadan uyansın.
Dizinin fanatikleri yeni Hürrem kim olabilirdi sorusuna gayet güzel önerilerde bulunmuşlar. Ceyda Düvenci, Sanem Çelik, Gökçe Bahadır, Naz Elmas gibi...
Neden olmasın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA