Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete bayramda dünyaya dağılacak

Dokuz günlük bayram tatillerine alışan İstanbul'un elitleri, dört günlük Kurban Bayramı tatilini pek sevmedi. Ancak hala ümidi kesmiş değiller! Çünkü domuz gribi yüzünden okullarda bayram tatilinin 10 güne çıkarılması gündemde; dört gözle onu bekliyorlar. Bu arada azınlık İstanbul'da kalmayı tercih ederken, bu kısa tatilde okyanusu aşmayı planlayanlar bile var. Tatil uzamasa da, kafa izniyle 10 gün tatil yapacaklar da mevcut tabii. Ünlü isimlere bayram tatillerini nerede geçireceklerini sordum. Favori şehir Londra. New York ve Paris'e gidecekler de var. İşte İstanbul'la irtibatı koparıp, kendini yaban elleri vuracak sosyetiklerin tatil tercihleri!!!

EDA TAŞPINAR-BORA KOZANOĞLU
Bora Kozanoğlu ile flört etmeye başlayan Eda Taşpınar'ın tatil anlayışı da değişmiş. Daha önce Nurettin Hasman ile genelde yurtdışına, özellikle de egzotik adalara giden Eda, bu kez bayram tatilini sevgilisi Kozanoğlu ile birlikte Çeşme ve Cunda'da sörf yaparak geçirecekmiş.

SELİM SELİMOĞLU-SÜREYYA YALÇIN
Barış Demirok'tan ayrıldıktan hemen sonra Selim Selimoğlu ile flört etmeye başlayan Süreyya Yalçın, bayram tatilini sevgilisi ile Kıbrıs'ta geçirecekmiş. Aşıklar, kasım başında da baş başa Amsterdam'a gitmişti.

ŞEBNEM IŞIK
Emre Ergeni ile beş yıllık ilişkisinin ardından mayısta nikah masasına oturup, eylülde de boşanan Şebnem Işık da Londra yolcusu.

SUZAN SABANCI-HALUK DİNÇER
Akbank'ın başarılı patroniçesi Suzan Sabancı Dinçer, eşi Haluk Bey ve çocukları ile rotayı Paris'e çevirenlerden. Leyla Alaton, bu bayram tatilinde VIP Turizm'le ortak, Paris'e bir tur düzenlemişti. Duydum ki, Dinçer Ailesi de bu tura katılmış.

YILDIRIM-REVNA DEMİRÖREN
Hâlâ Fenerbahçe'yi 3-0 yenmenin mutluluğunu yaşayan BJK Başkanı Yıldırım Demirören; eşi Revna Hanım ve çocukları Erdoğan, Yelda ve Cemal ile rotayı Cannes'a çevirecek.

ALİ-VUSLAT DOĞAN SABANCI

Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile eşi Vuslat Hanım da, Türkler'in bu bayramdaki favori tatil şehri Londra'da karar kılmış.

ÖZCAN-AYLİN TAHİNCİOĞLU
Sosyetenin sevilen çiftlerinden Özcan-Aylin Tahincioğlu çifti de modaya uyup, tatilde rotayı Londra'ya çevirenlerden...

SİNAN-MELDA KOSİF
Sosyetenin sevilen çiftlerinden Sinan-Melda Kosif, tatili New York'ta geçirecekler arasında. Çifte, Cihan-Hale Kosif ve Hakan Kosif ile Brezilyalı sevgilisi Eveline Rochas da eşlik edecekmiş.

SELİN İMER
Önceki hafta Türkiye'nin en prestijli mağazası Harvey Nichols'ın satın alma departmanında işe başlayan Selin İmer, bu bayram tatilini İstanbul'da geçirecek.

ÖMER-ARZU SABANCI
Eski TÜSİAD Başkanı işadamı Ömer Sabancı ve güzel eşi Arzu Hanım, bayram tatilinde rotayı Uzakdoğu'ya çevirenlerden...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA