Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni yıla nerede girecekler?

İstanbul'un elitleri, yeni yılı karşılamak için planlarını çoktan yaptı! Büyük bir çoğunluğu yeni yıla İstanbul'da, hatta evinde girmeyi planlarken, rotalarını Bodrum'a ve yurt dışına çevirenler de var. Peki, 2013'e kim, kiminle, nerede "Merhaba" diyecek? İşte bu soruların cevabı...

İSTANBUL
CEYLA AYSAL
Hotel Les Ottomans'da inanılmaz bir parti organize eden Ceyla Aysal, yeni yıla sevgilisi Mehmet Kırklar ve ailesi ile girecek. Yakın dostu Emir Tamer de, Hotel Les Ottomans'da olacak.

MONTE CARLO
SUZAN SABANCI DİNÇER-HALUK DİNÇER
Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve eşi Haluk Bey, her yıl olduğu gibi bu yıl da tercihlerini Monte Carlo'dan yana kullandılar.

ST.MORITZ
ÖZLEM ÖNAL
Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Önal, kar tatilini tercih edip yeni yılı karşılamak için St. Moritz'e gidecek.

NEW YORK
FERİT-DIANE ŞAHENK
Kızları Defne'nin okulunun tatile girmesini de fırsat bilen Ferit- Diane Şahenk çifti, pazartesi günü New York'a gitti; yeni yılı da orada karşılayacaklar.

HÜLYA BİREN

MONTE CARLO
Hülya Biren, 1 Ocak'taki doğum gününü Monte Carlo'da kutlayacağı için; Dalia Garih-Gary Lachman, Mehmet-Roula Habbab, Gökhan-Siren Ertan Çarmıklı, Emin-Çiğdem Hitay gibi pek çok isim yeni yılı Monte Carlo'da karşılayacak.

BODRUM
MEHMET-RÜKSAN ÜRGÜPLÜ
2013'e Bodrum'da "Merhaba" diyecek pek çok isim var. Mehmet-Rüksan Ürgüplü, Eşref-Fulya Cerrahoğlu, Naim- Güler Arnas, Mehmet-Nihal Cansun ve Ayşe Azizoğlu; öğrenebildiklerim. Arnas çifti yeni yılın ilk günü evlerinde, dostlarına öğleden akşama kadar sürecek bir yemek verecek.

MARAKES
MURAT-ARZU-ATABARUT
Atabarut çifti, yabancı bir grup arkadaşı ile yeni yıla Marakeş'te girecek. Çift; yılbaşı gecesi Xavier Guerrand-Hermes'in vereceği yemeğe katılacak.

UZAKDOGU
BUSE TERİM
Ünlü blog yazarı Buse Terim; babası Fatih Terim ve annesi Fulya Hanım ile Hong Kong, Singapur ve Bangkok'u kapsayan bir Uzakdoğu seyahatine çıktı. Artık 2013'e nerede girerler bilmiyorum!

YILBAŞINI İSTANBUL'DA EVDE KUTLAYACAKLAR
ÖMER-ARZU SABANCI
EMİR-FATOŞ SARIGÜL
KAYA-FERAYE ÇİLİNGİROĞLU
EMRE-MAİDE KURTTEPELİ
İLKER İNANAOĞLU-ZEYNEP MUTLU
MURAT-BEYZA ASLAN
M.ALİ-SEDEF KARAMEHMET
MEHMET-BURCU HANİF
İLHAN-PINAR SABANCI
MİNE KALPAKÇIOĞLU-MERT İNCEKARA

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA