Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sokakta başlayıp partide bitirdiler!

İstanbul'un elitleri, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılbaşı da geceye Nişantaşı sokaklarında başlayıp sonra partileyecekleri mekanlara dağıldı. Park Şamdan, Ciroc, Les Ottomans ve Renaissance Bosphorus elitlerin toplanma yerleri oldu

Alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmeyen İstanbul'un elitleri, klasik bir yılbaşı kutlamasına daha imza attı. Her zaman olduğu gibi geceye Nişantaşı sokaklarında başlayan elitler, daha sonra partileyecekleri mekanlara dağıldı.
Orta yaş elitler, değişmez adresleri Park Şamdan'da toplandı. Keyifli bir gece geçiren Park Şamdan ahalisi, saatler 24.00'ü gösterdiğinde birbirlerine sarılıp öpüşerek 2013'e girdi. Ardından dışarı çıkıp muhteşem havai fişek gösterisini izlediler ve sonra kaldıkları yerden eğlenceye devam ettiler.

GENÇ ELİTLER CIROC'TA...
Bu yılbaşında elitlerin toplanma mekanlarından biri de Case by Ciroc'tu. Emre Ergani'nin yeni mekanında, Ralf Tezman ile Selim Hamamcıoğlu yılbaşı partisi verdi.
Birbirleriyle çok yakın olan yaklaşık 100 genç elit burada bir araya geldi. Genç elitler; sıcak, samimi ve eğlenceli bir partiyle 2013'e "Merhaba" dedi.
Ahu Aysal ile kızı Ceyla Aysal'ın; sahibi oldukları Hotel Les Ottomans'da verdikleri parti de elitlerin bir başka toplanma yeriydi.
Ahu Hanım'ın yakın dostları başta olmak üzere birçok ünlü isim de yeni yıla burada girdi.

DÜNÜRLERİNİ AĞIRLADI
Balmumcu'daki Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel de yılbaşında, sosyetenin yabancı damadını ağırladı. Sahibi oldukları otelde neredeyse tam kadro bir araya gelen Polat Ailesi'nin, Yunanistan'dan konukları vardı. Geçen yıl Eylül başında Dimitris Ginosatis ile evlenip Yunanistan'a gelin giden Adnan Polat'ın kızı Eda Hanım, erkek tarafını toplayıp İstanbul'a getirmişti. Adnan Bey; kızı, damadı ve Yunan misafirlerine yeni açtıkları otellerinde unutamayacakları bir gece yaşattı. İşte elitler, bir yılı daha böyle karşıladı. Herkese iyi seneler...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA