Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çocuklar, eğlence ve sanat dolu günler

Bu haftaki konuğum; cemiyet hayatının güzel ve alımlı kadınlarından biri olan eski televizyon sunucusu Gül Saygı... Dolu dolu bir hafta geçiren Gül Hanım, yaşadıklarını ölümsüzleştirip Günaydın'la paylaştı. Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Murat Saygı'nın eşi olan Gül Saygı'nın günlerinin nasıl geçtiğini, nelerle oyalandığını, nerelerde sosyalleştiğini, eşi ve ailesiyle neler yaptığını merak ediyorsanız; işte cevabı...

BU HAFTA BÖYLE GEÇTİ
Bugün Nişantaşı'ndaki Chalabi Art Gallery'deki bir sergi açılışındayım. Galerinin sahibi Elizabet (Şalabi), Suriyeli genç fotoğraf sanatçısı Khaled Akil'in eserlerini görücüye çıkardı; hemen hepsini çok beğendim.

18 ŞUBAT PAZARTESİ
Haftam, ülkemizin en saygın kadın dergilerinden biri olan Harper's Bazaar çekimiyle başladı. Neredeyse gün boyu süren çekimlerde tüm ekip çok yorulduk ama çok da büyük keyif aldık. Ben, Serkan Eldeleklioğlu'nun çektiği fotoğraflardan çok memnun kaldım; dergi piyasaya çıktığında bir bakın bakalım, siz de beğenecek misiniz?

19 ŞUBAT SALI
Sergi sonrası çok sevdiğim arkadaşım Beyza (Aslan) ile yemek molası. Tabii ben yine bir kedi, köpek buldum kendime
Daha sonra Nihan (Çetinkaya) ile Beril de (Çavuşoğlu) katıldı bize. Çok keyifli bir sohbetti ama kalkmalıyım; akşam çok merak ettiğim filmin galasına yetişeceğim
Akşam 'Kelebeğin Rüyası' filminin galasındayız. Yılmaz Erdoğan süper bir filme imza atmış; özellikle Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğuna bayıldım. Belçim (Bilgin) de süperdi.

20 ŞUBAT ÇARŞAMBA
Çocuklarımla yapmayı en sevdiğim şeylerden biri, İstanbul Modern'deki sergileri gezmek. Çocuklarımın, sergilerde gördükleriyle ilgili yorumları beni çok etkiliyor.
Konumuz güzellik Nişantaşı'nda bir krem tanıtımındayım. Markayı daha önce kullanıp çok memnun kaldığım için yeni ürününü merak ediyorum.

21 ŞUBAT PERŞEMBE
Bebek'teki Happily Ever After'da kızlarla kahvaltı keyfi
Eve gittiğimde köpeğimiz Pars, beni kapıda bekliyordu. Pars'la klasik sabah yürüyüşlerimizden biri
Eve dönüşte Emirgan'daki çiçekçi teyzeme uğradım. Elindeki, lahana çiçeğiymiş. Mor rengine bayılıp hemen satın aldım
Bu akşam ben, Elif (Gönlüm) ve Berna (Ataman); Sunset'teyiz... Canım arkadaşım Elif'in doğum gününü kutluyoruz.

22 ŞUBAT CUMA
Ünlü ressam Serap Öğün Yardımcı'nın kızı Nihan'ın (Yardımcı Çetinkaya) Çukurcuma'daki atölyesine ziyarete gittim. Beton, ahşap ve metal gibi farklı malzemeleri tuvalle buluşturarak süper eserler yapıyor. Ancak tablolarından birine sahip olmak için beklemem gerekiyor.
Alldesign tasarım konferansları kapsamında gerçekleşen söyleşilerden birinde dikkatimi çeken soru: "Yeniden tasarlama imkanınız olsa neyi baştan tasarlardınız?"
Yemek arasında NuubatheGang'dan online shopping yapıyorum.

23 ŞUBAT CUMARTESİ
Çocukları baskete götürmeden önce evde cumartesi keyfi yapıyoruz. Kendimize yastıklardan sığınak yaptık; çocuklar bayıldı.
Çocukları baskete gönderip sığınağıma; atım Vazal'ın yanına Kemer Country'ye gidiyorum. Vazal, benim üçüncü atım. Eşimin hediyesi, o yüzden çok kıymetli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA