Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Meral Okay ile üzüldü Galatasaray ile coştu

Bu haftaki konuğum; cemiyet hayatının en renkli isimlerinden biri olan, bir dönem Galatasaray Kulübü'nde yöneticilik yapan ve hazırlayıp sunduğu talk show programıyla her hafta ekrana gelen Dilara Endican... Bir insanın vasıfları çok olunca, hayatı da o kadar renkli oluyor. İşte Dilara Endican'ın renkli hayatından bir haftalık kesit...

8 NİSAN PAZARTESİ
Bu sabah, canım Meral Okay'ımla beraberim... Meral, en çok mor sümbülü, mor menekşeleri ve erengülleri severdi.
Akşam, Meral Okay'ın en sevdiği yerlerden birine, Mısır Çarşısı'na gittim... Ara sıra oraya gider, kaçamak yapardık. Mısır Çarşısı'nın 1901'den beri ayakta duran restoranı Pandeli'de hünkarbeğendi yer, haftanın yorgunluğunu atardık... Meral, ben onu böyle yerlere götürüp sürprizler yapınca, "Hay aklınla yaşa" derdi.

9 NİSAN SALI
Bugün Galatasaray-Real Madrid maçı var. Maç öncesi dostlarla Paper Moon'da yemek yemek için hazırlanıyorum.
Galatasaray; dünyanın en güzel stadyumlarından birinde, Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde, dünya devi Real Madrid'i Eboue, Sneijder ve Drogba'nın golleriyle 3-2 yendi. Bence bu maç da çoktan efsane maçlar arasına girdi.

10 NİSAN ÇARŞAMBA
Her hafta Kanaltürk'te yayınlanan talk show'um 'Hay Hay Buyursun Gelsin'in bu haftaki konuğu, popstar Murat Dalkılıç'tı. Galatasaray Adası'nda, Murat'la şahane bir çekim gerçekleştirdik.

11 NİSAN PERŞEMBE
Havalar düzelmeye başlayınca, aklıma yaz düştü. Yazın gelişi kendisini iyiden iyiye hissettirince, ben de dört tekerlekliden iki tekerlekliye inmeyi aklıma koydum ve kendime yazlık bir motosiklet bakmaya gittim.

12 NİSAN CUMA
Sabah kanaldaki toplantı öncesi lokum gibi bir dükkana, 'Lokum'a gittim. Minik lezzetler aldım ki, tatlı yiyip tatlı konuşalım.
Cuma akşamı klasiğim; Etiler P.F. Changs'te, yazar Ozan Önen'le yemek yedik. Daha sonra verilmek üzere birkaç kilo aldık.

13 NİSAN CUMARTESİ
Hafta sonu olunca, seraları dolaşıyorum. Bu hem doğayla coşmamı sağlıyor, hem de annemi sevindirmemi... Çünkü annem çiçekleri çok seviyor; ona çiçek alınca dünyaları unutur.
Akşam yeğenim Yaman Türkmen'le, Çırağan Sarayı'ndaki bir davete katıldım.
Çırağan'ın ardından da, Nişantaşı W Hotel'deki W Lounge'ta arkadaşlarımla buluştum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA