Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Emekli maaşını çekip pazarda harcadı

Ünlü işadamı Halis Toprak'ın kızı, Toprak Sanat Galerisi'nin sahibi Ayfer Toprak Karavan; cemiyet hayatının çok sevilen isimlerinden biridir. Yazın sanatı tatilcilerin ayağına götürüp Bodrum'da sergiler açan Ayfer Hanım; geçen haftaya Bodrum'da başladı. İstanbul'a dönüp günlük koşuşturmasına başlayan Ayfer Hanım, yaşamına dair çok özel anlarını GÜNAYDIN ile paylaştı. Bu sayede Ayfer Toprak Karavan'ın emekli bir kadın olduğunu ve mutfak alışverişini pazardan kendisinin yaptığını da öğrenmiş olduk...

20 MAYIS PAZARTESİ

19 Mayıs'ta hem tatil yapmak, hem de yazın sergiler düzenleyeceğimiz Fatih Kıral Mobilya'yı gezmek için perşembeden Bodrum'a gittik. Hava nefis; kendimizi beach'e atmadan önce patroniçe Figen Kıral ile birlikte, Konacık Meydanı'nda açılan Fatih Kıral Mobilya'yı teftişteyiz.

Akşam da, Fatih-Figen Kıral çiftiyle Türkbükü'ndeki Garos'ta keyifli bir yemek yedik. Yolu Bodrum Türkbükü'ne düşeceklere tavsiye edilir; Simi'de Manos, Bodrum'da Garo's...

Ee, dün emekli maaşını aldım ya; arkadaşım Zuhal'in Akmerkez'deki mağazası Aslı Butik'e gidip emekli maaşımı harcadım.

21 MAYIS SALI
Bu akşam İstanbul'a döneceğiz ama Bodrum'un keyfini çıkarmaya devam. Sabah arkadaşım Şenay'ın, Gölköy'deki mekanı Sheanai'de kahvaltı ettik. Kahvaltı sonrası da tavlada Cengiz'in ifadesini aldım.

Tavla sonrası deniz keyfi.

Bodrum'a veda zamanı; Atlasjet'le İstanbul'a dönüyoruz.

22 MAYIS ÇARŞAMBA
Ben emekli bir insanım; her ayın 22'sinde Ziraat Bankası'nın ATM'sine uğrayıp maaşımı çekerim.

Bu arkadaş da küfecim Zeynel. Sağ olsun, aldıklarımı arabama kadar taşıdı...

Mutfak alışverişimi pazardan yapmayı severim. O yüzden her fırsat bulduğumda çarşamba günleri kurulan Ortaköy Pazarı'na giderim. Yalnız kiraz, pazarda bile çok pahalıydı; 22 liraya kiraz olur mu?

23 MAYIS PERŞEMBE
Turşu ve reçeli hazır almam; bizzat kendim yaparım. Dün pazardan aldığım çilekle nefis bir reçel yaptım.

24 MAYIS CUMA
Bu aralar herkesten güzelleştiğime dair iltifatlar alıyorum. "Hayırdır?" diye soruyorlar. İşte cevabı... Etiler Tong&Guy'dan Salih saçlarımı kesti, rengini değiştirdi. Şengül de makyajımın arkasındaki isim.

Bugün öğlen, kızlarla Bebek Mangerie'de keyif yapıyoruz.

25 MAYIS
CUMARTESİ
Bugün arkadaşım Aslı ile, Levent Tenis Kulübü'nde tenis oynadık. Eskiden 'sıkı' bir tenisçiydim; 15 kupam var. Hatta teniste iddialı olan Hülya Avşar'la iki kez turnuvada karşılaştım; ikisinde de yendim.

Bunlar da tenisten kazandığım kupalar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA