Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Rüya gibi bir düğündü

Önceki hafta Adile Sultan'da, saray düğünü gibi bir kına gecesi ile gelin kınası yakılan İpek Ayaydın, önceki gün de Çırağan Sarayı'nda gelin oldu. İpek Ayaydın ile uzun süredir flört ettiği beyaz atlı prensi Talat Abdik, dillere destan bir düğün töreniyle bir ömür mutluluğa "Evet" dedi. Yaklaşık 650 kişinin katıldığı düğün töreni; dekorasyonu, ikramları ve eğlencesiyle kusursuzdu. Damat Talat Abdik'in saltanat kayığı ile saraya yaklaşması, gelin İpek Ayaydın'ın babası Yalçın Ayaydın'ın eşliğinde nikah töreninin yapılacağı alana gelmesi masalsı bir hava yarattı.
Zuhair Murad imzalı gelinliği ile prensesleri andıran İpek Ayaydın ile çok şık bir damat olan Talat'ın nikahının ardından gerçekleşen ışık gösterisi de görülmeye değerdi doğrusu.
Düğünde sahneye çıkan Serdar Ortaç; hem gelin ve damada, hem de konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede ünlü Singing Waiters ve Gold Singer grupları da sahnedeydi.
Balayı için Seyşeller'i tercih eden çift, umarım bir ömür boyu hep böyle mutlu olur.

Geçen ay nikah masasına oturan Engin Altan-Neslişah Alkoçlar Düzyatan çifti de düğündeydi. Çifte, Neslişah'ın anne-babası Gülşah-Ender Alkoçlar da eşlik etti.

26 Eylül'de boşanma davaları görülecek olan Feryal-Kemal Gülman ikilisi de düğündeydi. Düğüne oğlu Polat Gülman'la gelen Kemal Bey ile Feryal Hanım, birbirlerini görmezden geldi.

Aralarının bir dönem limoni olduğu konuşulan Ünal-Fani Aysal çifti de düğündeydi. Galatasaray'ın Balıkesir'e 2-0 yenildiği saatlerde, Ünal Başkan gelinin şahitliğini yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA