Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yardımseverler şıklıkta da yarıştı

İstanbul Modern'in, çocukların sanat eğitimine kaynak yaratmak için başlattığı Gala Modern'in altıncısı geçen hafta sonu gerçekleşti.
Altıncı Gala Modern de yine çok görkemli oldu. Davet; iş, cemiyet ve sanat hayatından 600 seçkin ismi bir araya getirdi. Ev sahipliğini İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı'nın yaptığı galaya katılan kadın davetlilerin şıklıkları, Hollywood'daki galaları aratmadı.
Galada; Raffi Portakal ve kızı Maya Portakal Bitargil'in yönetiminde bir müzayede yapıldı. Müzayedede, ünlü sanatçıların İstanbul Modern için hazırladığı özel eserler satışa sunuldu.
Gala Modern sayesinde şimdiye kadar 190 bin çocuğun sanat eğitimi alması sağlandı. Bakalım, bu rakam son galayla kaça çıkacak...

Galanın ev sahibi Oya Eczacıbaşı; açılış konuşmasında, Gala Modern sayesinde şimdiye kadar 190 bin çocuk ve gencin sanat eğitimi aldığını söyledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA