Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni yıla kim nerede girecek?

İstanbul'un elitleri, yeni yılı karşılamanın planlarını günler öncesinden yaptı. Bu gece saatlerin 24.00'ü göstermesini; kimileri yurt içinde, kimileri ise yurt dışında katılacakları çok özel partilerle bekleyecek. Büyük bir çoğunluğu yeni yıla İstanbul'da -hatta ev partilerindegirmeyi planlarken, rotalarını kıtalararası çevirenler de yok değil. Peki kim, kiminle, nerede 2016 yılına 'merhaba' diyecek merak ediyorsanız; işte cevabı...

Yeni yıla Halis Ağa ile girecekler
Cengiz-Ayfer Toprak Karavan'ı yeni yıl tatili çoktan başladı. Hafta sonunda Ayfer Hanım'ın babası Halis Toprak'ın yanına Cannes'e giden çift, yeni yılı da bu akşam orada karşılayacak.

Safari yapacaklar
Geçtiğimiz günlerde şirketinin 20'nci yılını görkemli bir konser ile kutlayan Polimeks'in patronu Erol Tabanca ile eşi Rana Erkan Tabanca, yeni yıl tatili için kıtalararası yol kat edenlerden. Yeni yıla Güney Afrika'da 'merhaba' diyecek olan çift, safariye çıkmış.

Yaz tatili yapıyorlar
Ziya-Esra Oflaz Güvenkaya çifti de, yeni yıla sıcak bir bölgede girmeyi tercih edenlerden. Yakın arkadaşları Onur-İpek Özkan çifti ile Tayland'ın ünlü resort'larının bulunduğu bir kıyı kenti olan Hua Hin'e giden çift, keyifli bir tatil geçiriyor.

Evde parti verecekler
Derin Mermerci-Cem Aydın çifti, yeni yıla ikizleri Lal ve Mina ile 'merhaba' demek için evlerinde kalmayı tercih etti. Ancak parti vermeyi de ihmal etmeyen çiftin konukları arasında Derin Hanım'ın annesi Ender Mermerci ile sevgilisi Herman van Alkamade ile ablasıeniştesi Tansa-Can Ekşioğlu çifti ile yeğenleri de var.

Baş başa kutlayacaklar
İstanbul Motor Piston'un ortağı Sinan Dereli, yeni yılı sevgilisi Bettina Machler ile baş başa karşılayacak. Aşıkların adresi ise, Sinan Bey'in geçtiğimiz ay taşındığı ve dekorasyonunda Bettina Hanım'ın imzası olan Zorlu Center'ın rezidans bölümündeki yeni dairesi.

Sıcak bir yer tercih ettiler
Türkiye'nin 52'nci zengini Yalçın Sabancı'nın oğlu İlhan Sabancı ile gelini Pınar Sabancı da, yeni yıl tatili için kıtalar arası mesafeyi göze alanlardan. Sabancı çifti, şimdilerde yaz mevsiminin başladığı Miami'yi tercih etti.

Sevgilisiyle ABD'de
Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton yeni yılı, 'hayat partnerim' dediği sevgilisi Mike Harrel'in memleketi olan Amerika Utah'da karşılayacak. Noel'i de Utah'da geçiren aşıklar, hafta sonu Türkiye'de olacak.

Yine dağ evindeler

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç; gelenek olduğu üzere eşi Caroline Hanım ve kızları ile 2016'yı da Bolu'daki dağ evlerinde karşılayacak. Koç Ailesi, yakın dostlarını da evlerine davet etmiş.

Çocuklarından ayrılmak istemediler
Hande- Erdinç Acar çifti, 2016'yı evlerinde karşılayacak isimlerden. Yeni yıla çocuklarıyla girmek isteyen çift, evlerine yakın dostlarını da davet etmiş.

Komşuya gittiler
Mine Kalpakçıoğlu yeni yıla; oğlu Kaan Taşkent ve erkek arkadaşı Mert İncekara ile, babasının görevi nedeniyle altı yıl yaşadığı Atina'da girecek. Dün kara yolu ile komşuya geçen grup, pazar günü yurda dönecek.

Kayak sezonunu açacaklar
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Hanım, yeni yılı çocukları ile birlikte ünlü kayak merkezi Kartalkaya'da karşılayacak. Demirören Ailesi, kayak sezonunu da yılbaşı tatilinde açmış olacak.

Bu kez İstanbul'dalar
Genelde yeni yıla kayak merkezlerinde girmeyi tercih eden Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ile hayat arkadaşı Ronit Gülcan, 2016'yı İstanbul'da karşılayacak. Hakko ve Gülcan çifti, yakın arkadaşları ünlü mimar Mustafa Toner ve eşi Dilek Hanım'ın evine misafir olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA