Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çocuklarıyla çocukluklarına döndüler

Vialand Tema Park ve Şamdan Plus Dergisi, geçen pazar çok renkli bir brunch daveti gerçekleştirdi. Davete çocuklarıyla birlikte katılan ünlü isimler, keyifli bir brunch'ın ardından Vialand ünitelerinde eğlenceli saatler geçirdi. Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Parkı seçilen Vialand; yeni sezona yeni üniteler ve yepyeni şovlarla 'Merhaba' dedi. Davetliler özellikle, üç saniyede 110 km hıza çıkan Roller Coaster ünitesi Nefeskesen ve bu sezon açılan Angry Birds ile Ice Age'in 4 D sinema simülasyon ünitelerine büyük ilgi gösterdi. Gün boyu çocuklarıyla birlikte Vialand'in eğlenceli üniteleri arasında mekik dokuyan ünlülerin, en az çocukları kadar eğlenmesi dikkat çekiciydi.

120 bin metrekarelik alanda, 30'u aşkın eğlence ünitesi ve 15 bin kişilik kapasitesi ile 7'den 70'e her yaşa uygun sınırsız eğlence sunan Vialand Tema Park'ı İstanbul'un elitleri ve çocukları da çok sevdi.

Çocukların çok eğlendiği, yetişkinlerin ise adeta çocukluklarına döndüğü Vialand'deki davete katılan ünlüler, bol bol fotoğraf çekip sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA