Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

2018’e zirvede ‘Merhaba’ dediler

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun eşi Semra Ağaoğlu; Ağaoğlu My Mountain Hotel'de kızı Sena, damadı Koray Kırcal, oğlu Alican ve nişanlısı Miray'ı ağırladı. Önce bebek modasına uyan ve Ali Ağaoğlu'na ilk dedelik sevincini yaşatacak olan müstakbel gelini Miray İskilipli, kızına altı aylık hamile.


ELİTLER KAYAK MERKEZLERİNE AKIN ETTİ
Sosyetede son birkaç yıldır tavan yapan PTT (Pijama, terlik, televizyon) trendi bu yıl da devam etti etmesine ama yeni yılı zirvede karşılamak isteyenler de azımsanmayacak kadar çoktu. Uludağ, Kartalkaya ve son birkaç yıldır epey sükse yapan Palandöken; İstanbul'un elitlerinin zirvedeki favori adresleriydi.
Uludağ'ın yeni markası Kaya Uludağ, My Mountain Ağaoğlu, Grand Yazıcı ve Alkoçlar; Uludağ'ın favori otelleriydi. Kartalkaya'da Kaya Palazzo, ünlü isimlere evsahipliği yaparken, Palandöken'in favori adresi Sway Hotel de pek çok ünlü ismi ağırladı.
İşte İstanbul'un elitlerinin zirvedeki yeni yıl coşkusu...

Alkoçlar Hotel'in sahibi Ender-Gülşah Alkoçlar çifti, geleneksel hale getirdikleri nar patlatma ritüeli ile yeni yıla 'merhaba' dedi. Küçük kızları Aslışah ile Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve ailesi de nar patlatma seremonisindeydi.

Güzel anne adayı Gamze Keçeli, yeni yılı eşi Nedim Keçeli ile birlikte Uludağ'ın yeni oteli Kaya Uludağ'da karşıladı.

Yazıcı otellerinin sahibi Hayri Yazıcı, her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da tüm aileyi otelinde toplayarak yeni yıla zirvede girdi.

İSTANBUL'DA KALANLAR SERAFİNA'DA BULUŞTU
Elitlerin çoğu yılbaşını kutlamak için Türkiye'nin kayak merkezlerine veya yurt dışına giderken, İstanbul'da kalanlar ise Serafina Vadistanbul'da buluştu. Ünlü İtalyan restoranı yılbaşı gecesi; Aslı-Metin Şen, Selim-Eda Kosif, Burak-Gülin Karabacak, Ebru-Emre Kip, Enver-İpek Varol, Gökhan-Gökçe Çil, Sema-Selda Sipahioğlu, Necmettin Karabacak ve Sedef Fenercioğlu'nu ağırladı. Çok renkli ve eğlenceli geçen gecede, mekanın sahibi Metin-Aslı Şen çifti, birbirlerini öperek yeni yıla girdi.

Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Dolunay Soysert, Yurdal Sert ve sevgilisi; yeni yılı Palandöken'deki Sway Hotel'de karşıladı

Eda-Selim Kosif çifti, yeni yıla girerken geri sayımı çocuklarıyla birlikte yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA